Atlantis Enkaz

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve NODAMAGE tarafından 17 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NODAMAGE

NODAMAGE User

Atlantis Enkazı neler içerir?
    Gemi enkazları zıpkınlarla vurulmalıdır. Gemi Enkazında Futbol Torpidosu, Süper Çelik Zırh, Ejderha Ateşi, Mako/Amarax/Mombu 1. Sv. ve daha birçok faydalı eşya bulabilirsiniz.

Aralıksız 4 saat kadar atlantiste enkaz kestim kimse kesmediği içinde çok vardı ve epey kestim 4 saat çok yüksek bir zaman ve 1 adet Mako/Amarax/Mombu 1. Sv. elde edemedim. Kesinlikle çıkmıyor bildirilmesini talep ediyorum. Hiç birinden 1 tane bile atmadı Sürekli %70 ihtimalle torpido atıyor.

Atlantis Hazine Sandıkları ne içerir?
    Atlantis Hazine Sandıklarında Futbol Torpidoları, Simbi/Taureau Tılsımları, Işınlanma, Aslan Ateşi, Mojo, Süper Çelik Zırh, Mako/Amarax/Mombu - 2. Seviye Planları, Chi Chi Çubukları ve daha birçok faydalı eşya bulabilirsiniz.

Yaklaşık 2 saat kadarda atlantiste normal ve etkinlik sandığı topladım.
    Mako/Amarax/Mombu - 2. Seviye Planları da malesef eklenmemiş yada hatalı olabilir. Bu 2 hatayı üstlerinize bildirmeniz eventin düzeltilmesini talep ederim.

!ntikam-KGT bunu beğendi.
  2. NODAMAGE

NODAMAGE User

Enkaz ve hazine sandığı etkinlik konusunda paylaşıldığı içerikler dışında da Aletler çıkmakta konu mu alakasız yazılmış yoksa dropları mı karıştırmış bigpoint yazılımcısı. İletirseniz sevinirim..

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Arkadaşlar bize ne gelirse onu yazıyoruz. Bunu ileteceğim düzeltme gelirse bizde düzeltiriz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.