ATLANTİS BUGU

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve RAVENX6 tarafından 25 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAVENX6

RAVENX6 User

Herkese selamlar. Geçtiğimiz sene bu zamanlar atlantiste 300 k vuran, yükleme süresi 1.5 olan bi gemim vardı. Bir gün görevleri yaptım, biraz da bp kastım sonra çıkış aldım. Fakat ertesi gün girdiğimde hasar 150 kya, bekleme süresi ise 2 ve ya 2.5 olması tam hatırlamıyorum öyle bir şeye gelmişti. Kontrol ettiğimde süreli olan herhangi bir şey bitmemişti. Neyse desteğe hemen ticket attım sorun yok yazdılar(sanki gemide ben değil de onlar oynuyor :D). Tekrardan değerleri belirttim fakat ticketı kapattılar. O zamanlar bende 9 seviye hasar kalesi, 3 seviye yükleme süresi kalesi ve 5 fırlatıcı vardı. 5 fırlatıcı da makoydu ve bu değerlerle 1.5 yükleme süresine ulaşıyordum. Zaten o sıralar oyun da baymıştı beni bıraktım. Şimdi 1 2 hafta önce tekrardan başladım baktım hala düzelmemiş. Fırlatıcılar 400 500 seviye oldu üstüne 2 tane amarax taktım anca 1.5a ulaştım hasarım hala 220 k. Bahsettiğim hasarlar da normal npclere vurduğum hasarlar bu arada etkinlik falan da değil ki etkinlik olsa bile sadece hasarım düşerdi yükleme sürem değişmezdi. Geçen gün hasar kısmına baktığımda da makoların etkilemediğini gördüm(npc hasarı olarak geçtiği için etkilemiyor olabilir) ama gözüme çarpan bir tek o oldu. Desteğe ticket atıyorum kapatıyorlar bana bi yardımcı olabilir misiniz? O günden bugüne 6 fırlatıcı oldum üstüne 6. seviye torpido güdümleri ekledim hala 300 kya gelemedim.

2. RAVENX6

RAVENX6 User

3. 1 sene oldu diyosun mübarek, ayrıca bir çok nedeni olabilir, özellikle bufların bitmiştir. yani durduk yere saniye hasarın düşmez.

4. RAVENX6

RAVENX6 User

''Kontrol ettiğimde süreli olan herhangi bir şey bitmemişti.'' yazmışım ya. Ben bu oyunu oynadığım sürece buffım bitmez, bittiği zaman paket çekene kadar oyuna girmiyorum çünkü :D

5. CABBAR

CABBAR User

kral sigma yoktu değil mi hesabında o sıralar . onu da bilmek lazım

6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Herhangi bir sorun yok. Başka şikayette almadık konu ile alakalı. Ayrıca hesabınızın incelenme yetkisi destek ekibindedir. Onlar hesabınıza bakmıştır

Saygılarımla.

7. RAVENX6

RAVENX6 User

Admin bey dün açtığım konuyu hiçbir şey açıklama yapmadan kilitlemişsiniz. Ben her şeyi en ince detayına kadar yazmışken sizce de 'sorun yok' yazıp konuyu kilitlemek biraz basite kaçmak olmuyor mu? Ayrıca teknik ekip falan da incelemedi. Desteğe yazıyorum teknik ekibe oyuncu ulaşamaz gibi saçma saçma şeyler yazıyolar. Neyi yokuşa sürüyosunuz onu da anlamadım. Ben oyuncu olarak bir sorunumuz olamaz mı yani ya? Hayır bir şey de istemiyorum ki sadece hesapta bir şey bozuldu düzletin diyorum bu kadar ya. Amma uzattınız ha.

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  8. Claduio

Merhabalar,

Konuyu kapatırım. Çükü sorun yok ve ayrıca konu forumluk değil. Hesabınızın incelenme yetkisi destek ekibinizde. Destek ekibiniz inceleyebilir.

9. RAVENX6

RAVENX6 User

İşte destek ekibi bakmıyor o yüzden buraya açtım konuyu. Hem de diğer kullanıcılarla değerleri karşılaştırmak istedim. Adamlar gemiye bakmıyor bile.

10. Claduio

Merhabalar,

Dediğim gibi forum üzerinden size destek sağlayamam.

11. RAVENX6

RAVENX6 User

Peki hocam hangi değerlerle ne kadar vurmamız gerektiğini ve ya 1.5 yüklemeye ulaşmak için nelere yükleme süresi getirmemiz gerektiğini nasıl hesaplayabiliriz? Bu hesapları bulabilirsem sorun var mı yok mu anlarız bence.

12. Ben de Amarox 2 tane 6. seviye gerisi 600 kademe mako. torpido operatörlerim de 3. seviye 350 vuruyorum 1.5 saniye Atış

13. RAVENX6

RAVENX6 User

Hocam zahmet olmayacaksa değerlerini atabilme şansın var mı benim attığım gibi?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.