Atış Gücü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ¢θŊ¢θŊ76 tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar.

Gemimde şuan barutsuz %100 isabet var. Yeteneklerden ogoun lütfü 5/5, simyacıların bilgisi 5/5. Barutsuz oyuk ile 4900-5100 vuruyorum. Birinci sorum %100 isabet varken atış gücü neden değişkenlik gösteriyor anlamıyorum. İkinci soruysa, barutu açınca 5600-5800 arası vuruyorum oyuk ile. Şimdi npclere ateşlediğin her salvoda hasar %12 artar diyor. Bu barutu açınca simyacıların bilgisi devreye giriyor, o da fazladan %12 vuruyor. Toplamda %24 daha fazla vurmam gerekiyor bu da 6000-6500 arası birşey oluyor. Neden bu hesaba göre eksik vuruyorum? Beni bu konuda biri aydınlatırsa çok memnun olurum.

Edit: ikinci sorunun cevabını kendi kendime verdim. İlk soruya cevap verseniz yeterli :)))

Son düzenlenen: 27 Şubat 2015
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bir ay a kadar vuruş gücünü sabite alınan sistem kullanılıyordu. günceleme yaparak bunu sapma vuruş gücüne ayarladılılar duyurular kısmını incelerseniz görebileceksiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.