Atılan mojolar Ve Oyuncu Maduriyeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. http://i.hizliresim.com/317zX4.png

Yukarıdaki resim için 5 mojo , 4 joker hakkı kullandım istiyorsanız araştırabilirsiniz fakat bunun karşılığında 4 tane atmış gibi karşılandım ve kullandığım 4 joker hakkı sadece 1 tane atmışım gibi karşılık buldu.
    Mojoların 1,5,10,25,50,100 tane olması mojo atmasını sevenlerin daha kısa sürede daha fazla mojo atması için getirilmiş olarak görünsede malesef attığı mojo ile kullandığı mojo arasında fark olduğu için herkes 1 mojo atıyor yada zarar ediyor ve bence bunu seafight ekibi düzeltmeli. B konuyu support lara yazdım fakat bana kullanıldığını söyledi mesela 1 mojo barut 2 mojo barutsa bunların tamamının 1 göstergede yer aldığını söylediler fakat bunun böyle olmadığını insanların haklarına yapılan bir tecavüz olduğunu düşünüyor ve bunun giderilmesini istiyorum.
    Bir diğer konuysa verilen % (yüzdelik) hesapların tamamen kafadan sallandığı konusunda. Hiç bir mojoda ben o rakamların yanından bile geçmedim. O rakamları oraya koyup rast gele sallamanızıda kınıyorum. Aruba kazanındaki bu açık beni hile yapmaya itiyor daha yapmadım fakat en sonuna olacağı üzülerek söylüyorum ki bu.
    Benim görüş ve düşüncelerim bunlar benle aynı düşünün oyuncuların bu metni beğenmeleri eklemek veya yanlış olduğunu düşünenleri yorum olarak benimle paylaşmalar önemle rica olunur.
    Serdar KOTİL / -_-Atomik-_-

Oğuzhan[T•R], яoтαsız ve özkantr bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

katılıyorum. ıhtımal gostergelerı tamamen yenıden duzenlenmelı. ihtimal ıcınde ıhtımal cok yanlıs. her tur ogenın cıkma ıhtımalı ayrı gosterılmelı. gulle ıhtımalı, harıta parcası, katlı kazanma sansı, barut zırh sansı, mojo guwerte sansıayrı ayrı belırlenmelı. mojo guwerte cıkma sansı %0,1 olmalı . cıkan ogelerde eksıklık duzeltıldı acıklaması yapılmıstı ama duzelmemeıs demek

яoтαsız bunu beğendi.
  3. Ayrıca mojo güvertesi de 1500 ya da 2000 mojo da bir çıkıyor oranı biraz artabilir.

Gecenin~Öfkesi ve ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  4. Evet aruba kazanında sorun var, mojoları 5'li biçimde attığımızda 5 malzeme değilde 4 malzeme çıkıyor. O yüzden bende tek tek atmak zorunda kalıyorum. Ayrıca tamamını gösteriyor diyorlar ama eksik olarak gösteriyorlar. Mesela 20 barut diyorsa bu 2 mojonun gittiğini göstermektedir, 10 barut yazarsa 1 mojo gitmiş demektir. Şimdi 5'er 5'er attığımda diyelimki 192 patlayan gülle, 5 agwenin çelik zırhı, 1xvirgo parçası çıkmış, bunlarla bereber 3 mojo yapıyor. Sonuncusu barut çıkmış ve bu barutun 20xbarut olması lazımki 2 mojoda bunu sayalım ve attığımız 5 mojoyu karşılasın. Fakat 20xbarut yerine 10Xbarut veriyor. İşte her seferinde 1 malzeme almadan 1 mojon boşa gidiyor. Bunu biran önce düzeltilmesi gerekir, hergün tek tek mojo atmaktan sıkıldım.

-_-Atomik-_- bunu beğendi.
  5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

araştırılması için iletildi.

яoтαsız ve Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.