Ateş Edememe Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤♫☻₮h€_In₢édibℓé☻♫〤 tarafından 13 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu şifa topu ile ateş ettikten sonra normale dönünce gemi tutukluluk yapıyor zaman zaman ateş etmiyor. Reset falan atmamız gerekiyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor artık..

2. atlas42

atlas42 User

Bu sorun ne zamandan beri çözülmedi. Bize dibine kadar girip öyle ateş etmemizi önermekle yetiniyorlar!

3. sanki baska bir yolu daha vardı biyerde okumuştm bulursam paylasıcam

4. atlas42

atlas42 User

Canavarlara ateş etme şeklinde de mesele yol değil yolun sebebine çözüm bulamamak!

5. Evet o çözüm yöntemini de biliyorum dazaten savaş esnasında arkadaşı şifalıyorum. Adam yaklaşınca adama tam ateş edecekken durumu ayıkıyorsun. Ee adam bana ateş etmeye başlıyor bi farkediyosun gemi tutukluk yapmış. Ondan sonra adam sana ateş ediyor sen ise canavar arıyosun, bilmem anlatabildim mi :D

NightWish66 bunu beğendi.
  6. O durumu biliyom cıkıyom balkona üflüyom havaya batana kadar :Dsonra bitene kadar :D

7. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar Arkadaşlar ,

Bu sorun bilgimiz dahilinde.Teknik ekibimiz bu konuda çalışmaktadır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.