ATEŞ ANINDA ÇIKAN GÜLLELERİN GÖRÜNÜMÜ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HaKaN- tarafından 2 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ESKİ HALİNE DÖNMELİ Mİ

1. EVET

oy sayısı 15
    93,8%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    6,3%
  1. HaKaN-

HaKaN- User

Arkadaşlar sizlerin de gördüğü üzere oyun daha klasik hale geldi ve çok da güzel stabilize hale geldi fakat şu olsa daha güzel olur dediğim bir şey var...

Eski sürümde ateş ettiğimizde ateş edilen gemiye giden gülleler dağılıyordu ve 1 tek birim halinde değillerdi dağılıyorlardı o görseli eski haline getirseler daha iyi olur diye düşünüyorum katılanlar

яoтαsız bunu beğendi.
  2. o görsel halen var seçeneklerden grafikleri gelişmiş yap gülleler dağınık halde gider ama düşük yapdan tek birim halde gider normalda yaparsanda 3-5 tane gider

3. HaKaN-

HaKaN- User

BENDE NE YAPARSAM YAPAAYIM 1 GİDİYOR :/(

4. gelişmiş yap sayfayı yenile düzelir

5. HaKaN-

HaKaN- User

YAPTIM GENE AYNI

6. HaKaN-

HaKaN- User

bu arada gelişmiş derken?

7. evet misal havai gülle ne kadar yüksek yaparsan yap grafik görünümünü tekli gidiyor bu düzeltilmeli

8. *Sempatis*

*Sempatis* User

tek li atmassanız kasmadan oyun oynanmıyor ki :):)

AHMETBABA61* bunu beğendi.
  9. özeldeyken falan kasmıyordu güzel gitsin diye ben çoklu seçeneğe alıyordum şimdi oda kalmadı

10. Guverteler olmadigi icin sadece 1 gülle gidiyor ancak birden fazla gülle atmasi daha iyi olur. Çünkü bu sekildeyken kim hangi sisteme vuruyor anlaşılmiyor

11. HaKaN-

HaKaN- User

@GÜNCEL

12. HaKaN-

HaKaN- User

bende gitmiyorsa kimsede gitmiyor demektir demek ki bu kadar basit değil dostum