Aslan Yürekli Haritasında "Kış Işığı" Öğesinin Aktifleştirilmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *KOMODOR* tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizde "Kış Işığı" öğesi Özel haritalar ve Tılsım Haritalarında aktifleştirilebilsinmi ?

1. Evet

76,2%
  2. Hayır

23,8%
  1. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Selamlar,

Bilindiği üzere Özel Haritalar ve Aslan Yürekli,Behemoth Tılsımı,Işık Tılsımı'nda "Kış Işığı" öğesi aktifleştirilmiyor. Elit puan eskiye göre artık daha çok önem gösterilen bir konu oldu bu oyunda özellikle Türkiye serverlarında.

Örneğin; Ligde genel sıralamada ilk 10 kişi içerisinden 8 kişi Türkiye serverı oyuncuları.

Bu oyunda özel haritalarda ve tılsım haritalarında saatlece vakit geçirip hem inci hemde elit puan kasmaya çalışan oyuncular var.

Bu öğenin kullanılması Tılsım savaşlarını daha çok kızıştıracaktır.

Bir diğer bakış açısıda; Gemilerimizde bulunan ve hiçbir işe yaramadığını düşündüren, sürekli basılmasına rağmen asla bitmeyen Kış Işığı öğesinin daha aktif kullanılması.

İyi Oyunlar, İyi Forumlar...

2. Aslan yürekli behemoth tılsımına girebiliyor iste behemotlarda ışığa girsin bence :)

3. +1 mantıklı (ışıkda aslana girsin :):):))

hasanadakan65 bunu beğendi.
  4. O saçma olur ama dediğim gibi behemont lar ışığa girebilsin :)

5. kaddarr

kaddarr User

dahada mantıklısı 26 lwl üstü üçünede girsin diğerleri lwl inin yettiğine aynı normal haritalardaki gibi :D

ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  6. şakasına dedim zaten :D

hasanadakan65 bunu beğendi.
  7. ısığa girmek stiyosan niye level atlıyon atlama oyun sana sen level atla ben ilerde seni ısıga geri mi cevircem dedi bırakın bu emperyalist politikaları (emektar-58 tr3 cTe eks yönetici )

8. Madem aslan yüreklide behemont a girmesin ?

9. manes5

manes5 User

bilindiği üzere aslan haritasında ana sistemleri elegeçirmesinden sonra sayfa yenilemesi yapmak durumunda kalıyoruz. bu esnada oyun açılasaya kadar aslandan düşüyoruz.

afk durumunda çıkış süresi uzatılsın diyorum. boşuna tılsım yakıyoruz sayfa yenilerken
    buna bir çözüm üretmeli

---Sorun üreten birisi olmak yerine sorun çözen birisi olursanız, sorunsuz bir hayat yaşarsınız...---

10. Reese

Reese User

Merhaba,

Önerinizi raporlarımıza ekliyorum.

İyi Oyunlar.

11. baba34_foo

baba34_foo User

Aslan haritasında aktif duruma gelen npclerin rastgele saldırması kapatılmalı. Botları kapattığınız yok botların yarım sistemleri bize sıkıyor. Oyuna bakmıyoruz bir şey oluyor botta ki gemi hasar alıyor kaçıyor batan elle oynayanlar oluyor

antalya_07 bunu beğendi.
  12. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

güzel kafa kardeşim iyi günlerde kullan :D

144444 ve lllllll37 bunu beğendi.
  13. Sen kadar olmasada var işte biraz :D

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  14. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

eyvallah cansın :D :D

144444, ♣єяяσя♣61 ve lllllll37 bunu beğendi.
  15. caglienes

caglienes User

Oylarınızı bekliyorum arkadaşlar.

16. caglienes

caglienes User

Behemonth da inci kasmaya giriyorum çarını fullemiş insanlar öldürüyor haritadan atıyor yeni insanlarda birşey yapamıyor bu insanlar sayesinde yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

17. yapılmasından yanayım lakin konuyu yanlış yere acmissiniz bilginiz olsun . fikir bölümüne açmanız gerekiyor

18. caglienes

caglienes User

Kafam karışmış :/

19. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

20. Aerials

Aerials User

Merhaba, haklısın vallahi. biz gidelim paraları biriktirip pazarda ışık tılsımına basalım. sonra oraya gidelim bir suçumuz yokken batalım sizce bu adil bir şey mi?