Aslan Yürekli Haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. вσя∂σ*

вσя∂σ* Guest

Merhaba, @BIRAKTI

Lütfen şansınızı denemeye devam ediniz. Şansınıza kalmış bir şey.

İyi oyunlar.

2. heaty

heaty User

reset geldiğinde harrow atıyormu hemen yoksa normal saatlerinde atmaya devammı ediyor ?

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @heaty,

Artık resetlerden sonra Harrow atmamaktadır. Sunucu saati ile 13:43 - 19:43 - 01:43 - 07:43 saatlerinde atmaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

siyahkartal~*~ ve ArmageddoN bunu beğendi.
  4. yumi

yumi User

öncelikle başıma gelen iki olayı anlatayım.
    1. harrow storm a atış yaparken son 150 milyon darbe puanında elektrik kesintisi oldu. ve yaklaşık 30 dakika sonra elektrik gelince seyir defterine baktım ve harrowstorm ödülü olan inci ve tp hesabıma eklenmişti.oyun sayfasına girdiğimde ise gemi normal haritadaydı normal olarak.
    2. harrow storm vururken son 200 milyon darbesinde batırıldım. haritaya geri döndüm ve tekrar batırıldım. haritaya geri dönmeden normal haritada bekledim. ancak bu sefer ödül gelmedi.

harrowstormdan ödül almanın yada alamamanın şartları nelerdir?

5. harrow sotrm columbusmu

6. sonikaz

sonikaz User

Aslan yüreklide 6 saatte bir atar 500 m canı bulunmakta.

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @yumi ,

Hesabınızın incelenmesi için destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  8. kingSo

kingSo User

26 level üstü oyuncular için olan harita aslan yüreğiydi sanırım ne gibi avantajları var level alıp faydalanmalıyım ne tür gemiler için uygun olur npclerin canları nasıl ne oranda inci veriyor bilgileendireebilir misiniz ?

9. 06BABA14

06BABA14 User

kingSo bunu beğendi.
  10. kingSo

kingSo User

11. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

@06BABA14 cevabınız için teşekkürler.

@kingSo buradan milletler topluluğu baskın haritası hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

kingSo bunu beğendi.
  12. *HHC*

*HHC* User

Harrow a son atış yapınca veya darbeden girince 1 altın veriyor ? Aklıma takıldı. Bu gün öğle saatlerinde harrowu ele geçirdim ele geçirme ganimetlerinde kese var ancak kese vermedi 1 altın verdi ve son atışla darbeye de 1 altın veriyo ? Sorum şu Harrowun son atış ve darbesine özel olarak ek bir ödül veriliyor mu ?

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Harrowstorm isimli sistem gemisinin son atış ya da darbesini aldığınız zaman ayrıca bir ödül vermemektedir. Ele geçirdiğiniz zaman bir miktar inci ve şansınıza bağlı olarak imparatorun ganimet kesesi veya canavar ustasının ganimet kesesi alabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.