Aslan Yürekli Haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saltı

saltı User

Merhaba bugün betada aslan yurekli tılsımına girdim,npclerden aşırı fazla hasar aldığım için 1 tane gemi bile kesemedim.Sorum şu bu tilsimda kasılan arkadaslar nasil kar ediyor ve bu gemilerden oyukla zaten kasılmak mümkün değil npclerden alinan hasar max kaça indirilebiliyor?Bunları anlatırmısınız?Bu arada normal gemim orta seviye.

2. sonikaz

sonikaz User

Alınan hasarı düşürmek için geminizi %5 çelik plaka koruma taşı top hasarı isabet tamir taşı ve hasar önleme taşları koymanız gerekmekte.Pet içinse hasar önleme ve isabet bunları koyduktan sonra alınan hasar 20 k gibi seviyelere düşmekte.(pet eğiticiside var tabiki).Kar konusuna gelirsek günlük görevi bulunmakta 60 milyon hasar verirsek 75 000 inci vermekte.Görevi bitirdikten sonra ufak gemileri kesmek daha avantajlı sayılabilir büyük npc ye sıktığınız zaman zarfında daha fazla gelir alırsınız.

3. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Tabiki ele geçirme faktörünüde es geçmeyelim, Userper gemisi 70.000-80.000 arası, harrow da 20.000-25.000 + 1 adet canavar ustası veya imparatorun ganimet kesesi veriyor bunu es geçmeyin ;)

4. Bir kere oyukla değil zaten elitle kasıyoruz. Tanesi 2,000 + ele geçirmeden 1,000 toplam 3bin inci vermekte.

Hasarı ise kaçınmalar ile değil hasar önlemeler ile düşüreceksin. Hasar önleme olan her şey yarar sana.

5. saltı

saltı User

Cevaplar için çok teşekkürler bir sorum daha var.Burada kasılmak isteyen bir geminin özellikleri minimum nasıl olmalı.

6. 450k darbe 220k vudu elitle en az 45bin tabi sabıra göre değişir 30binde olur taşları 18 19 en az kaleler ortada 2si enaz 6 diğer kalanlar en az gene 6 yetenek 50 en az var mı unuttuğum birşey ele geçirme en az 30bin değer

7. Kardes simdi kucuk gemiler 3 bin inci veriyor yani indirimlerle 10bin gülle aliniyor, demek ki 10bin elit gulle hakkin var, burda 1 milyon darbeyi kac elit gulle harcayarak indirdigin onemli yani 30bin vurarak kar edemezsin. Yetenek kale şu şu kadar seviye olsun vs diye uzatmicam dedigim gibi onemli olan kac vurdugun. Ayrica bu gemilerin ele gecirme bonusu 30bin degil, normal altinli korsan ve donanimla da ele gecirebiliyorsun merak etme.

мαяαηgoz bunu beğendi.
  8. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

vcma usurper ve harrow gemilerini ele geçirebilmem için elegeçirme bonusum kaç olmalı.

9. -Kartal27-

-Kartal27- User

Ele geçirme bonusunuzun 30000 olması gerekiyor.

Menetli bunu beğendi.
  10. 30 ve 35bin

Menetli bunu beğendi.
  11. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

çok tşk. ederim

12. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar Arkadaşlar,

Cevaplarınız için teşekkürler.
    Soru cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

13. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

aslan yüreklide ana gemiyi ele geçirmenin püf noktası varmı elegeçirme bonusum 35 bin fakat elegeçiremiyorum başkası tarafından yağmalanmış deyip duruyo.

14. Yönlendirmeden ele geçirme tuşunun hangi harf olduğuna bak diyelim A harfi. Ele geçirme yaklaştığı zaman A harfine klavyeden basılı tut. Yine ele geçiremessin ama fareyle basmaktan iyidir.

15. BIRAKTI

BIRAKTI User

2017-09-03 13:53:40
    1 x Altın aldın.
    VCMA Harrowstorm gemisini ele geçirdin.
    463xZincir zırhlı gömlek kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    28757 x İnci aldın.
    ben ele geçirdim ama kese yok:)

16. coronismo

coronismo User

Başkası senden önce ele geçürüyor demekki.

17. ~NEFES~[*]

~NEFES~[*] User

peki çok tşk. ederim cevaplarınız için.

18. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

19. BIRAKTI

BIRAKTI User

2017-09-06 19:54:41
    31730 x İnci aldın.
    2017-09-06 19:54:41
    1 x Altın aldın.
    2017-09-06 19:54:40
    463xTahta Kaplama Balta kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    2017-09-06 19:54:40
    VCMA Harrowstorm gemisini ele geçirdin.

Bu gemiyi 2 günde 3 kez ele geçirdim habire 1 altın veriyor harcadığımız malzemeye degmiyor buna bir çare düşünün büyük kese vermiyor bari kralın kesesi versin bu şekil çok saçma bence nedir 1 altın?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.