Aslan Npcleri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve erayaskin tarafından 10 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. erayaskin

erayaskin User

Arkadaşlar bu aslandaki npcler eskiden ne güzel yulong verirdi. Şimdi o itibarları fullüyoruz boşuna gibi gelmiyor mu size de ?

34 35 arasındaki her sistem 6 8 arası yulong verirken içerde 10 sistemin 8i altın veriyor. O zaman içerisinin tek avantajı eskisi gibi inci kasmak oluyor.

Bu durumun tam tersine dönmesini isteyen bence oldukça kişi vardır rapor edebilir misiniz belki değişir....

Samet-Güney bunu beğendi.
  2. NePs

NePs User

Kesinlikle katılıyorum

3. tutku277

tutku277 User

Kolay olsa değerli olamazdı bak inci kolaylaştı herkesin ağzında sakız oldu değeri kalmazdı

4. Safanad sikkesi oyuna boşuna gelmedi, Bir zamanlar yulong da böyle gelmişti. Hiç kimse daha ne işe yarayacağını bilmeden birden oyundaki en önemli şey haline geldi. Taç nasıl önemsiz geliyorsa size belirli bir süre sonra yulongda önemsiz gelip safanad sikkesi kasarken bulacaksınız kendinizi. Bu oyunun kendini yenilemesinden kaynaklıdır. Bir sikke bitecek bir sikke gelecek ki oyun kendini güncel tutabilsin. Oyuncuya bir uğraş verebilsin. İyi Forumlar.

5. NePs

NePs User

Tabiki bana, bize uğraş olsun ama bir gün öncesinde 20-25 k yulong kasılırken bu aslan haritasında ertesi gün 10k ya düşürülmesi noktasında canım sıkılıyor. herkes 10k kassın yada herkes 25 k kassın. O zamanlar keşke oynasaydım diyorum kendi kendime

6. Taç halen önemli