ARUBA KAZANINDA DÜZENLEME

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_avcı*34.1 tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

aruba kazanında pazar ındırımı ada ındırımı etkılı olsun mu?

1. ewet olsun

75,0%
  2. hayır olmasın

25,0%
  1. Aruba kazanında mojo yerıne ıncı basarken pazar ındırımı ada ındırımı ve vıp ındırmı etkılı olmalı. malum pırıltılardan mojo ve ıncıyı cok azalttılar.

2. az ihtimaller olasılığınca olabilir bence

ŁปCCΔ bunu beğendi.
  3. Tragula

Tragula User

Adam bence çok haklı pazar indiriminin eskisi gibi bi havası kalmadı.Etkinliklerde gülleler karaborsaya çıkıyor indirim farketmiyor.
    Gemilerde yetenek iyi zaten pazardan kristal çekilmez zarar.Amiral topu çekilebilir pazardan birde sandık anahtarı.Artık sandık anahtarını etkinliklerde zaten çekiyoruz.Bence bu pazar indirimi ve vip indirimi bir yerlerde işe yaramalı mojo olur kale olur.Yani düşünülmesi gereken konu arkadaş çok haklı.

4. bende katılıyorum ben düzenli olarak pazar indirimi çekiyorum ama sürekli mesela konfeti güllesi 50 inciden çıkıyor indirimsiz kişide 50 inciden alıyor benim ortalama aylık diğerlerine göre 1 mil inci harciyorsam 100 bin anca kar ediyorum. bari burada işe yarasın

5. pazar ındırımı hem cok pahalı hem de 2 mılıyon cıwarında alıswerıs yapılmıcaksa gereksız kalıyor. 30 tl ye çıkan özel harıtalardan bırını alsak edecegımız ıncı kaarını bıze sağlar hem barut zırh ta yapmış oluruz

6. özkantr

özkantr User

katılıyorum. guzel konu yapılmalı. aldııgmız pazar ındırımının ıslevı artırılmalı