Aruba kazanında bomba gibi değişiklik!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ŞEHRİN_HAYLAZI[*] tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aruba kazanına mojo atıldığında elit cephane çıkma olasılığı %16, elit donanım %35, yazı rulo parçası veya joker %18 ve diğerleri %31 olasılığına sahiptir. Ben diyorumki evet mojo attığımızda bu olasılıklar yine aynı kalsın ama inci attığımızda daha çok gülle ve harita parçası çıkaracağımız olasılıklara sahip olalım ve elit donanım(zırh,pala,tabanca,zıpkın) çıkma olasılığı düşük olsun. İnci atıldığında oluşan yeni olasılık sistemi şu şekilde olmalıdır. Elit cephane %30, elit donanım %10, yazı rulo parçası veya joker %30 ve diğerleri %30. Bu şekilde olursa özel harita açma şansımız daha yüksek olur ve aruba kazanına inci attığımızda daha yararlı şeyler çıkarabiliriz.

*_*ИİL●APO*_* ve ghosthunter bunu beğendi.
  2. Ben sırf mojo güvertesi için inci arıyorum inan mantıklı o kadar inci atıyom zor çıkıyor bir sürü inci boşa gitmez:)))

3. abicim 200k inci attım 1000den fazla mojo attım birtane mojo güvertesi çıkmadı el insaf bizede yazıktır ya ıp bu 181/41969141

4. Vallq beyler 5 k mojom vardi salladim 100 100 ve 210 gun tek seferde patladi o yuzden cikmiyo demeyin azmedin sizinde olur ve biriktirip atip oyle 3 5 mojoyla olmaz bu etkinlikte buyuk firsat sizler icin sandiklardan cokan cok miktardamojo sayesinde