aruba kazanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 22 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

İnciyle mojo attığımda çıkan harıtaları tamamlarsam giden inci geri gelmiş gibi mi oluyor ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet yaklasik olarak ama saatleriniz gider vururken hesaba katarak inci atın.

kingSo bunu beğendi.
  3. NavySEaL

NavySEaL User

inci attıktan sonra gelen haritalar %50 kar ediyorsun ortalama olarak atıyorum 1m inci attın cıkan haritalardan 1.5m inci geliyo atarken cıkan gülle güverte zıpkın ısınlanma vs de yanına kar ayrıca haritalardan gelen barut vb elitpuan (sıralamada cok işine yarar) bunlarda yanına kar kalır. Hp admininde dedigi gibi sadece zaman ve emek harcaman lazım ama karsılıgı gayet guzel

kingSo bunu beğendi.
  4. kingSo

kingSo User

ben 1m inci attıktan sonra 1m geri alırım harıtalardan gülle,zıpkın,barut,ep yanımda kalır die beklemiştim üstüne birde inci eklencek öylemi? iyimiş o halde teşşekkürler yanıtnız için.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Benim tavsiyemi sorarsanız, eğer boşta kaldıysanız atın inciyi yani mesela bazı oyuncular film izlerken vs özel harita vurur siz de onlardansanız özel haritasız kalmak pek de hoş bir durum olmaz sizin için.

Ben öyle mojoya çok inci atmadım ve attığımda da derin hesap yapmadım (ki hep de yaparım aslında) ama yine de kar etseniz de bu kar oranının %50 kadar olacağını sanmıyorum.

Yani burada şunu düşünün hadi başak, oğlak ve yaylar bitti deriz de, 8 saat oyukla yengeç vuracaksınızz ep-tp alacağınız son dalga ödülleri ve kastığınıbuna değecek mi sizin açınızdan? Onun yerine katlayıcı+pır ile mojo kasıp atmanız daha mantıklı. Mojoyu beleşten kasmak varken neden inci atalım ki :)

Tüm bunları düşünüp ona göre atın mojonuzu. Son zamanlarda herkeste bir mojo hastalığı başladı görüyorum herkes 5-6 mil inci döküyor mojoya ve lige oynuyor :)

kingSo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.