aruba kazanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *KiLiSLi*ReiS*bl©g* tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzun zamandır yaklaşık 8 gündür nerdeyse hiç başak parçası çıkmadı son bir parça kaldı haritanın açılmasına fakat o parça bir türlü çıkmadı sorun mu var acaba ?
    65/22840085

2. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Sorun değil tamamen şans. dün 300 mojoya 3 tane başak açtım. ve x5 x6 joker kullanıyorum şansımı daha çok arttırıyorum. Örneğin 1000 mojo at mojo güvertesi çıkmaz. 1 tane at çıkar. şans yani. eğer sorun olduğunu düşünüyorsan kafam rahat olsun diyorsan supporta mesaj at. ama dediğim gibi tamamen şans.

3. hacı 8 günde 5000 mojo atmışımdır ama bir tane başak parçası çıkmadı haritayı geçtim parçası çıkmadı

4. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Benim bildiğim şans. o zaman o şekilde düşünüyorsan supporta yaz. gerekli cevabı verirler.

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şans ile alakadır bir problem ile alakası bulunmuyor bir süre sonra tekrar deneyiniz.

*KiLiSLi*ReiS*bl©g* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.