Aruba Kazanı Ve Mojo Güvertesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗〤OSMΑNŁI_TOҚAĐI〤亗 tarafından 10 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Yetkililer Yeni Aruba Kazanı Sistemi Harita Çıkarma Açısından Çok Güzel Tşk Ederiz. Ama Bu Sistem Geldiği Zamanda Bu Konu Hakkında Mesaj Yazmıştım. Biz Jokeri Sadece Harita İçin Deyil Mojo Güvertesi İçinde Kullanıyorduk. Yeni Aruba Kazanı Limana Taşındığından Ve Jokerin Kalktığından Buyana. Daha Mojo Güvertesi Çıkaramadım. Haritada Pır Vazla Olamadığından Mojo Biriktiremiyoruz Bunuda Biliyorsunuz Bootlardan Dolayı Ama Ben İnci Olarak Atıyorum Ve Yinede Çıkaramadım 200 Bin Üzeri Attım Ve Yine Çıkmadı Şans Diyebilirsiniz Nasipte Diyebilirsiniz Ama Mojo Güvertesi İle İlgili Bir Esnek Çalışma Olursa İyi Olur..

2. valla ben bugün çıkarttım ilk 2 haftadadır deniyorum bugün çıktı şansıma

3. ewet düşük bi ıhtımalde cıkıyor 250 tanede cıktı.
    2016-04-11 11:14:28
    -5 x Mojo kaldırıldı. Nedeni: Kazan.
    1 x Çelik zıpkın aldın.
    14 x Vudu Güvertesi aldın.
    2016-04-11 11:14:26
    10 x Barut aldın.
    2016-04-11 11:14:26
    400 x Havai fişek cephanesi aldın.

4. vala kardes keske joker sistemi kalkmasaydi ama 'arubayi suanki haline getirecegiz gulle bol cikacak isinlanma tamirat cikacak ama joker kalkacak' deseler yine kabul ederdik.

artik aliscaz sanirim napalım.

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şansa bağlı ben her attığım mojolardan sürekli mojo güvertesi çıkartıyorum 14 14 bence şuan ki hali çok iyi..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.