Aruba Kazanı & Toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ArCa tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ArCa

ArCa User

Bence Aruba Kazan'ından çıkan ödüllerin arasında 25 Kg'lik topda verebilir. Çünkü yeni oyuncular çok zor top kasıyor ve zaten oyunda top fullemek çok zor yani. Bu yüzden mojolar bence top vermeleri lazım..

2. Tragula

Tragula User

Haklısın ama oyunda yüksek levellere çıkarsa bu sinir bozucu olabilir gereksiz top birikmesinden dolayı.Bana göre şöyle olabilir 7 level ve altı için ayrı bir aruba kazanı oluşturulabilir.Burdan çıkan ödüller yeni başlayanlara yönelik olabilir.

ArCa bunu beğendi.
  3. Aynen bana 30 luk bile lazim değil en iyisi şu 5 lvl alti olabilir yoksa bana çikarsa altin karşiliği ediyor :))yani satiyorum

4. ArCa

ArCa User

Tragula gerçekten güzel bir fikir katılıyorum.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Aruba kazanından çıkması bu topa ihtiyacı olmayan oyuncular için dezavantaj olur zira top yerine 1 harita parçasını kaybetmiş olurlar. Bana kalsa yeni oyunculara direk versinler bu topları nasılsa gelişmiş bir oyuncunun bu topa ihtiyacı yok :)

6. ArCa

ArCa User

Bence güzel :) iletirsen seviniriz:)