Öneri Aruba Kazanı,Mojo

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ujotush tarafından 24 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. öyle olması yazdığın gibi öyle seafight ın suçu değil bundan yıllar önce üst üste casus mu atıyorduk? bir kere casus atmaya 200 inci vermeye kıyamıyorduk oyun gelişti sürekli casus ihtiyacı doğdu ekrana alındı bu kadar basit.

1- mojolar gayet güzel bir fikir ki gerçekleşecektir
    2-bu bir yenilik değil hata varsa bu konularla bi alakası yok
    3-kış haritasının yok edildiği yok bir kere verildi, daha sonra daha gelmedi. yazdıklarımla nasıl bir alaka kurdunuz acaba?
    4-güverte sistemini anlamamışsınız, sistem değiştirdiler değişemezler mi? kristal ile değil inci ile açın direk yerinizi.
    5-görünmezlik de aynı şekilde, sistemin değişmesi ile benim yazdıklarım hakkında nasıl bir ilişki kurdunuz?
    6- aman aman bir şey yok bana göre, başkasına göre müthiş olabilir. tamamen oyun yöneticilerine bağlı. mojo fikri gibi değil, hiçbir yönetici çıkıp mojoları görmek için illa limana gitsinler demez, umarım anlatabiliyorum aradaki farkı.

Bak adam ne yazmış bir konuda, limandaki adaları küçültün çok zor hareket ediyoruz demiş. Şimdi bu fikire yok diyebilir misin? çalışma/düzenleme zamanı gelince limana da bir el atar yetkili kişi kimse.

Ayrıca kimseyi küçümsediğim yok, ben de zamanında çok saçma konular açtım, hatta kendime bir eleştiri yapayım aptalca fikirlerle de çok geldim. ama mantığı anladığımda gereksiz fikirler karşısında düşüncelerim bu yönde gelişti. kaldı ki son aşamada verdiğim bir fikrin her notta ısrarla yetkililere iletildiği de belirtildi.
    tekrar söylüyorum kimseyi küçümsediğim yok, nereden çıkardınız?

Son düzenlenen: 6 Nisan 2016
  2. Nasıl ilgi kurdunuz dediğiniz detaylar oyundaki genel değişikliklere dair değerlendirmelerdi. Değişikliklerin bir kısmı beğenilirken bir kısmı beğenilmeyebiliyor. Üstelik birinin çok beğendiği bir değişiklik diğerince hiç beğenilmiyor bazen. Sonuçta hiçbir öneri, değişiklik herkesçe aynı algılanmıyor. Oyun yöneticilerine çok fazla güvenmiyorum mesela. Sonuçta onlar oyunun popülaritesini ve kârını düşünecek. Ben ise oyundan zevk almayı. Fakat, saz onların elinde. Bizim istediklerimiz onların kabul ettiği oranda değer kazanıyor. Onların yaptığı her şeyi onaylamadığımı söylüyorum sadece. Küçümsediğiniz şeklindeki ifadem çok doğru olmayabilir. Oyun yöneticilerini gereğinden fazla savunuyor görünmenizden kaynaklanan bir sözdü galiba.

3. ujotush

ujotush User

sakin olun gençler.7-8 senedir tavsiye üzerine bir değişiklik yapıldığını görmedim.çokta mühim değil.
    bir oyun platformu meydana getirmiş adamlar,işine geliyorsa oyna diyor.
    yemin ederim bir şahin araba alırdım bu oyuna yatırdığım parayla,sonra evlendik ,hayat mücadelesi derken bıraktık.4 sene sonra döndük.iki kürek çekelim.iki gemi görelim yeter.
    kasmaya ve el'in yabancısını zengin etmenin mantığı yok.
    akışına bırakın.
    sevgiler.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. nick neydi??

5. Nekadarda doğru yazmıssın. D

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. ujotush

ujotush User

nick: hilafet

7. inşallah gerçekleşir

8. yapmazlar ya böyle yapsalar iyide çok değişik kurallar işte

9. ÇOK GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ KATILIYORUM.