Öneri Aruba Kazanı,Mojo

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ujotush tarafından 24 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ujotush

ujotush User

Sayın Yetkili!
    Aruba Kazanı'na girmeden sahip olduğum mojo miktarını görebilirmiyim?
    böyle bir özellik yoksa eklenmesi yararlı olur
    buna ek olarak Aruba kazanı'nın güvenli limana entegre edilmesi iyi olmadı çünkü meşakkatli oluyor ulaşmak.
    hızlı erişim bölümünden direk ulaşmak daha yararlı olur kanaatindeyim.
    esenlikler dilerim

2. ksr1907

ksr1907 User

3. Aynen kayiliyorum oyuncular icin cok daha kolaylik sağlar saygılarımla.

4. gercekten cok guzel hemgoruntu hemerısebılırlık acısından bu sekılde olsa gercekten cok guzel olur boylece kımse ana sayfa ya bakmadan yoluna bakabılır :D

5. ujotush

ujotush User

umarim dikkate alınır arkadaşlar.

6. TheBest™

TheBest™ User

Ben şahsen 8 yıldır bu oyunda fikir havuzundaki bir fikrin dikkate alındığını görmedim. Ama yinede ümidi yitirmemek gerekiyor :)

7. ujotush

ujotush User

Doğru söylüyorsun dostum.
    Seafight hayatımdan 8 yılı çaldı:)

TheBest™ bunu beğendi.
  8. Harikasın arkadaşım, aynen öyle :)

9. ben bu forumlarda bir sürü fikrin gerçekleştiğini gördüm :)

10. örnek alabilirmiyim?:D:D:D

11. ogoun savaş asası forumdan çıktı diye biliyorum

12. Sirf sunu soyleyen bir arkadas vardi burada, bayagi bayagi aksini iddaa ederek hicbir fikir gerceklesmedi dedi. Ben de oturdum usenmeden liste yaptim :D ustune bigpatron da geldi dediklerime eklemeler yapti.

en basiti suan tasarım degisebiliyorsaniz, istediginiz tasarimi kullanabiliyorsaniz ki bundan daha cok hicbir sey istenmedi simdiye kadar, toplari OYUN ekranindan degisebiliyorsaniz, hangi dalgada kaldiginizi haritaya girmeden gorebiliyorsaniz, hareket halinde tamir olabiliyorsaniz, daha da eskiye gidelim cok eskiye, piriltilari ekranda gorebiliyorsaniz, yakin zamana bakin oyun ekranindan casus atabiliyorsaniz, surekli etkinliklerle beraber gorev veriliyorsa oyunculara, ISINLANMA adli ogeye sahipseniz, sahip oldugunuz itemlerin bufflarin suresini GOREBILIYORSANIZ ki bunu da bir arkadas RESIMLI SUNMUSTU, benden o liste icin bir daha zihnimi zorlamami istemeyin lutfen :) buraya gerçekleşen tum fikirleri yazsak ohoo :) anlasildim herhalde size iyi oyunlar :) :)

bi baksana su foruma, kac tane orjinal fikir var? Yok efendim şöyle gulle ciksin, böyle pet çıksın. ya yetkililer bilmiyor mu yeni pet cikartip yeni ozellikler koymayı :) buraya yazilan fikirlerin bir orjinalligi olmali. ido-yamato isimli uye acmisti ozel harita dalgalarini haritaya girmeden gorebilelim diye, kisa sure icerisinde yapildi. Boyle fikirler lazim ki iletilsin ve dusunulsun.

Son düzenlenen: 6 Nisan 2016
    яoтαsız bunu beğendi.
  13. bot içinde fikir sunan olduda o kadar ilerleme yok bekliyoruz daha sende bot konusunda bir fikir yazsana varsa aklında :D:D:D

14. fikir cok yazildi cozumleri biz degil adamlar uretmeye calisir neden fikir yazip bos konu acalim ki :) program ile mudahale etmeye calisiyorlar ve kararlilar bu konuda yıllardır manuel mudahale edilmiyor. biri konu acmis yok efendim yarim saatte bir ekrana sifre gelsin onu yazip onaylamadan oyuna devam edilmicekmis. ya arkadas o kadar programci yoneticiler bunu yapmayi bilmiyor mu :D :D

15. Botun önüne geçmek zor 2 yıl önce çıkmış scar divi botlar bile hala kullanımda (fiddlerin önüne geçildi sanırım)

16. Çok güzel! Hepsini alkışladım! Yalnız, zihninizi "Hiç beğenilmediği halde inatla gerçekleştirilen değişikliklikler" konusunda da zorlamanız gerekebilir. Yazdığınız değişikliklerin çoğu "ZORUNLULUKTU" Casusun oyun ekranında atılabilmesi gibi. Ayrıca önemli bir kısmı daha çok harcamayı beraberinde getiriyor.
    "Orijinal fikir" değil diye küçümsediğiniz fikirleri okudunuz mu? Özel haritalarda dalgaları görebilmek güzel bir durum! fakat çok da orijinal sayılmaz. Öyle olmaması Seafight'ın bir kusuruydu!
    Pek orijinal sayılmaz ama siz birkaç öneri sunabilirim: Mojomu görebilmek için dünya yol tepiyorum. Güvenli limana sadece bunun için gitmek berbat bir durum. Değiştirilsin!
    Şimdiki haritalar geldikten sonra son dalgada iken iptal edilen yeşil haritam ve kırmızı, mavi haritalarımı istiyorum! Parayla harita satıp da oyuncunun haritasını elinden almak hangi özgün öneri sonucu oldu?
    Oyunun en iyi haritası olan KIŞ haritası hangi öneri sonucu yok edildi?
    Ya yüzlerce milyon altın verip alamadığımız elit güvertelerimiz nasıl birden herkeste oldu? Ve onların yerine tekrar milyon incilerle fullenen genişletme yerleri hangi öneri sonucu geldi?
    Ya görünmezlik özelliği hangi öneri sonucu kuşa çevrildi?
    Mesela bu öneri fena mı? https://board-tr.seafight.com/threads/sifa-guellesi-sifalama.66977/#post-427873
    Sonuçta, bu oyun son üç senedeki berbat değişikliklere rağmen güzel ve bırakamadığımız bir oyun! Fakat bu, size ve hiçbir görevli arkadaşa burada yazdıkları için oyuncuları küçümseme hakkı vermez! Anlaşıldıysam size iyi oyunlar!!!