Bug / Oyun hatasi Aruba kazanı - Hata !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SEKIZINCIHAYAT tarafından 8 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu oyun sorunları artık gerçekten sorun olmaya başladı fazlasıyla can sıkıyor.

Vudu güvertesi için mojo atarken fark ettim ki mojo sisteminde sorun var. Ben bu çıkan şeylerin şans olduğunu sanmıyorum oynanıyor belli ki 2000 den fazla mojo attım ve gelen jokerlerin x5 den sonra x6 olmadan kaybolduğunu gördüm jokerler hep boşa gitmiş. Analiz ettim saydım logları kontrol ettim ben bunun hata olduğunu gördüm. Şimdi bunu supportta da yazacağım fakat kime iletmeniz gerekiyorsa bunu iletin lütfen.

2. evet bende fark ettım 300k ıncı attım cıkmadı ve farklı ıncıler gıttı. 10 attım 7 odül geldi gibi.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

araştırılması için iletilecektir.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sebebi aynı ödüllerin toplanarak tek bir log halinde seyir defterinize yansımasıdır. Bu uzun süredir bu şekilde hata yok. Seyir defterinize bakarsanız bazı itemlerin olması gerektiğinden daha fazla sayıda yazdığını göreceksiniz buda o itemin birden fazla kere çıktığını ve toplanarak hesaba aktarıldığını gösterir.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.