Bug / Oyun hatasi Artık Yeter Çözüm Gerekiyor!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Quasimodoo tarafından 25 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Quasimodoo

Quasimodoo User

Öncelikle Merhabalar,
    Oynadığımız server yabancı server,o yüzden pek ilgileneceğinizi sanmıyorum ama gerekli yerlere bu yazdıklarım bildirilsin.Mega Server 6(İngiltere1,Almanya3,Almanya4)Serverindeyiz.1 filoda 60 gemi olduğunu düşünün ve bu 60 gemiyi aynı kişi oynadığını düşünün.Bu adam tek başına ne kadar ada varsa alıyor vurduğumuz zaman ertesi gün ada tekrar adama geçmiş oluyor.Elimde birkaç video var onlarıda atacağım.Ve bu bot yada adı neyse servere yayılmaya başladı.Artık oyunun zevki kalmadı ısrarla supporta yazılmasına rağmen bir çözüm yok.Bakın sayın adminler bu yazdıklarımın tek tek iletilmesini istiyorum.
    Videolar:

İzledikten sonra bu serverde oynadığınızı düşünün.Tepkilerinizi merak ediyorum.Chate oyunun açığıyla ilgili konuşuyoruz kick yada ban yiyoruz.Güçsüz bir gemiyi botta tespit edip banlayan bigpoint neden canlı canlı bunları tespit edemiyor.Umuyorum bu yazdıklarıma cevap olarak ''Kendi Serverinize Konu Açın'' yada ''Kendi Server Supportuna Yazın'' Demezsiniz.Herkese temiz ve bugsuz bir oyun diliyorum...

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Belirttiğiniz gibi her serverın sorumlusu farklı bu nedenle iletişimde olacağınız yer oynadığınız serverdan sorumlu support ekibidir. Herkese temiz ve hilesiz oyun dilemişsiniz ne güzel ama bunu dilerken keşke ilk kendinizden başlasaydınız. Girdiğiniz her iki hesaba ne yaptığınızı buraya yazmama gerek yok siz gayet iyi biliyorsunuzdur.

İyi Oyunlar

☆Janissary☆ ve ●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.