Artık Seafight Bitti Galiba 2015 Dayanılmaz HALDE

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Berk✰✰Aka tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hayırlı geceler surda gecelerı gelıp 3 5 saat oyun oynuyoruz bu nedır ya hergun bı sorun hergun bı sıkıntı artık yeter da canımıza tak ettı yok baska bı oyun yok bulsam onu oynucam sozde stres atmak ıcn oynuyorum bu oyuna basladım saclarım beyazladı.

2. ahmet_53

ahmet_53 User

oyun sigara gibi :D

3. Arkadaşım sen ya İleri Seviyede Seafight bağımlısısın Aşıklar olur ya Sevdiği Kızın Kusurlarını Görmez Ona Dönmüşsün veya Senin Seafighttan Çıkarın Var Bunun Başka Bir Açıklaması Olamaz İyi Günler.

Online Oyun Çok Merak etme burada Oyun Değil Amaç sohbet Muhabbet içersinde Eğlenceli bir vakit Geçirme Herkes Seafight'ın Üst Seviyede Olmadığını biliyor olsa İdi Grafitisi görünü Kalitesi bukadar Cansız olmazdı v.b v.b birçok örnek var

İyi Günler Sana Sevgilerimle ;

Berk✰✰Aka TR-2 Server

4. aiushtha

aiushtha User

İşler iyice çığrından çıktı, mağduriyetimiz hat safhada, bonus haritası yapıyorum tam son npc deyim küt yine oyun gitti, nimetlerimiz buflarımız kaç gündür boşa gidiyor. İlgililerin duruma bir an önce müdahele etmesi gerekiyor...

5. pazartesiden aşağı düzelmez hafta sonu tatil yapıyolar bizde burda kendimizi tribe sokuyoruz bi hafta sonumuz var 6 gün çalışıyoruz gece eve geliyoruz ailemize bile zaman ayıramıyoruz beyfendiler tatil yaparken oyunu düzeltmiyolar nasıl olsa para veriyoruz sıkıntı yok tabi. sizden ricam vermeyin birkaç etkinlik para o zaman görürüm bunları

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Malesef henüz bizlerde bir cevap alamadık, sorun sadece TR serverlarında değil genel olarak bütün serverlarda mevcuttur. Bizlere detaylı bilgi geldiği zaman forumdan sizlere gereken açıklamayı yapacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.