Artık 11 senelik bir oyunda fark olmalı.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 5 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu konu aslında seneler içinde çok farklı arkadaşlarldan çok farklı düşüncelerle dile getirildi.Oyuncu ne ister 1 hatası az olan oyuna parayatırır karşılığı olacak bir oyun.2. 1rigeçtik lakin benim düşüncem ve ben tr1 başladım orası orda oynadığım çar bıraktım G5 yenibir umut diyerek 5 sene oldu mutluyumda ama artık deyişim zamanı?Nemi değişim 1 oyun görseli artık günümüz şartlarıntaki birçok oyundan geri seafight oyunu için diyorum bunu.Gemi 1 kalem büyük gösterilse 4 bakış açısı olsa savaşırken yada düşmana bakış açısı diye biliriz 15 harita yukarları zor bölgeler olarak (dalgalı deniz animasyonu+mesela ben türküm gemimin yelkenlerini tasarım önemi olmadan farzedelimki REDBARONA takayım)gemi efekti dalgaya girip çıkma savaşırkende.senelerce düz tepsi üzeri misali devam program cılar hiç yol neden alamıyor anlamıyorum benim gibi düşünen bir çok arkadaş oyuncu vardır biliyorum yapsınlar efem seafight oyunu ölümsüz olabilir bence ama buşekilde değil arkadaşlarda fikir yada düşüncesi olabilir be n şahsen buşekilde oynuyorum ama görsellerin değişme zamanıdır artık diye düşünüyorum tşkl saygılar:)

2. ZooM

ZooM User

konuyu bence biraz açın ve akıcı konuşun çok karmaşık yazmışsınız sakın yanlış anlamayın küçümsemek değil ama inanın anlaşılmıyor.

3. gerçek hayatta bilmem sizi fırtılalı bideniz var sayalım.gemi diyelim hız 500 dalgalı animasyon ve görselde hız 450 tersi istamette dalga ve haliyle rüzgarıda gemi arkasından düşünün 500 varsayalım 600 gibi amaç gerçeği oyuna uyarlamak;)

4. beatdovne

beatdovne User

bu oyuna gerçek uyarlanmaz. hani birazcık benzetirsinde tamamen asla.

abi ilerleyen gemiyi takip eden gülle gök ateşi çöz bunları gerçek hayattaki gibi uyarla gülle gemiyi kaçırsın gök ateşi suya düşsün mum denizin üstünde yansın? gemi ışınlansın ? oyunda çok fazla gerçek olmayacak unsurlar var ki bunlar oyunu zevkli kılıyor sen oyunun 2d den kurtulup 3d olmasını istersin ama oyun 3d olursa gülleler yine dediğim gibi olur gemi seçip saldırma olmaz toplar geminin 2 farklı yönünde olur önüne ateş atarken çok az vurursun arkanada çok az vurursun toplar sağ ve solda olduğu için sağdakiler sola soldakielr sağa vuramaz oluşacak grafik hataları flash çökmeleri oyunun indirilebilir olması ondan sonra bunları takip eden onlarca hata hile bunları kullanan yüzlerce kişi ve kapatılan gemiler . senaryo hertürlü kötüye çıkıyor bence oyunu gerçeğe uyarlamaya çalışmamalıyız ama başkalarının fikirlerini bilmem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.