Artan bot kullanimi sikayet

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DanceCZ tarafından 5 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DanceCZ

DanceCZ User

merhaba bot kullananlar hakinda biliyorum elinizden gelenbuisey yok ama bir kac soru sormak istiyorum simdi bu bnalanma isi sacma degiil mi sizcebazi kisiler bot kullaniyordu ama biraktilar simdi siz script calistirdiginizds bu kisi yakalayacak ama acayip derecede kar etti bazilatiri yeniden gemi duzdu simdi bana soylermisiniz ne olacakben hergun evde okulda telefondan bilgisayardan tabletten inci kasmaya calisiyorum bir gun bota birakip gidiyorlar 0 emek benden cok inci efendim onceki. bot kullanan gemileri banlayacakmisiniz?

İyori_Yagami bunu beğendi.
  2. sanmıyorum o anda yakalananları banlarlar ingiltere birde manuel olarak ban atıyorlar yasak olmasına rağmen sadece türk diye

3. DanceCZ

DanceCZ User

bende bilmiyorum o andakiilere atsalar onada raziyim yeterki atsinlaer atik

4. DanceCZ

DanceCZ User

5. Bıktım şu bot gemilerden her yerde var yeter artık yapın gerekeni kurtulalım oyunu bırakıyom yoksa oynanamaz bu oyun

6. Banlasın bencede artık bot gemileri kaç ay oldu....

7. atıcaklarını sanmıyorum az once kac harıta gezdım kafaya oynayan gemıler bile botta . oyukla batırıyorum kacıyorlar tencatel kesıyolar npc kesıyorlar harıtalarda pırıltı yok .eger atarlarsa 100 gemı kalır .

8. daha iyi 100 gemi oynarız oyun ama bencede bigpoint şirketi o kadar oyuncu kaybına göze alamaz ama bann olursa süper olur İNŞ BOT KULLANANLAR GEMİLERİNİZ KAPANIR!!!

9. _-walker-_

_-walker-_ User

hocam şimdi gerçektende oyunculara haksızlık yapılmıyor mu neredeyse bir senedir rütbeler sorunlu nasıl 1senedir çözülemedi anlamış değilim ikincisi bot sorunu haritada pır toplamayı geçtim bu botlar bahemonth kasıyor harita kasıyor savaşmak hariç herşey yapıyor... bence bu önemli bir sorun bir an önce çözülmesi gerek bir oyunda haksız rekabet oluşuyor bence en önemli neden bu artık bi çözüm bulunsun...

10. Kullanmayanlarda kullanıcak yakında çünkü normalleşti artık bot kullanmayanlar garip hale geldi illaki çalışma yapıyorlardır ama sonucu getiremediler herkesi banlasalar oyunu kim oynayacak banlamasalar haksız kazanc sistem yakalasın güllesini incisini 0 lasın hatasız ama koyanı 1 saat içinde tespit etsin malzemelri 0 lasın direk en mantıklısı bu böyle kullanmamaya başlar millet

11. artist2121

artist2121 User

Bot olmasa kimsıfırdan çar acar kasar bu saat ten sonra herşey para bıraktık ta çok şukur kurtulduk

12. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

mirkin isimli oyuncu bir senedir 8/3 de pır topluyor. inanmayan 8/3 istediği saatte gider bakar 24 saat 365 gün orada

13. BOT ları kapatsalar ne olur kapatmasalar ne olur seafight ın el ile tutulur tarafı mı kaldı Allahaşkına. şimdiye kadar neyi çözebildiler ki silbaştan bir daha aynı şeyler olacak. şimdi mesela EP yarışması yapılıyor adam amiral topları tentakel kesiyor sen istediğin kadar sıralamaya girmeye çalış :)) bu oyunda bu kadar açık varken boşa yazıp duruyoruz. bence bot kullanma serbest olsun yeter ki gülle açığı harita açığı ve benzeri şeyler olmasın yeter. pır toplasın npc kessin anlayışlı olmak lazım :) çarpışma etkinliği yaptılar alyans ta 1 kişi kendi tarafını batırıp bp kasıyor sonra gururla dolaşıyor bunu sineye çeken kişiler bot tan şikayet ediyor. bırakın boş şeylerler uğraşmayalım yok kapanacakmış yok manuel müdahale edilemiyormuş vs vs vs... yapan ya nasip desin yapsın bu oyunun gerçek manada düzelmesi olasılığı milyonda 1 ihtimal. Ahlak ölçümüz ne ise oyuna bakışımızda o yani, sen doğru ol eğri belasını bulur derler de , doğru olan çatlayıp gider zaten eğri belasını bulana kadar :) Bot kullanan Bot kullanandan şikayetçi aslında :)) tabii istisnalar var sözüm meclisten dışarı.

14. Seafght o 100 gemiden kazanagi parayı bot kullananlardan her ay kazanıyor o yüzden ban atılması çok zor atarsalar zatn seafight n kar kaybı olur bi keresinde tsde bi adminden duydum bunu 2 ay falan oldu mantikende öyle gorunuyor

15. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet manuel izin vermedikleri için bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef. Bizde sizin gibi programcıları bekliyoruz. Bot kullanıyordu bıraktı diye birşey yok kullandı ise sisteme yakalanır bunun örnekleri çok geçtiğimiz banlarda. Bir kere merak edip girenler bile ban aldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.