Geri bildirim Arslan & Terazi Harita Ödülleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~P*R*O*F tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selamlar,

Bu gün itibarı ile satışa sunulan Arslan & Terazi haritaları ödüllerinin güncellemesi yapılırken acaba biz bu haritaları satışa sunarken almak isteyen oyunculara nasıl cazip bir avantaj sağlar daha çok satarız diye düşünen birileri yok mu ???

Şahsen Kristal Nimeti için almayı düşünüyordum ancak 45 günlük top desteği ihtimali sebebi ile pek olumlu bakamıyorum gemilerin bir çoğunda 2000-9000 gün arası top geliştirme mevcutken şu canım haritalara bu ihtimali koymak hiç olmadı.

En azından para ile satılan haritalardan top geliştirme ihtimalinin kaldırılması düşünülmeli.

İyi oyunlar

AKHILON bunu beğendi.
  2. aynen öyle, o kadar para vereceğim bana % 7 top hasarı ya da vudu güvertesi verecek ya da darbe...
    bende % 7 ,1000 günlük var ;300 gün vudu güvertesi var yada ışınlanma yada diğerleri. bu gibi para ile satılan şeylerde
    artık ekstra başka şeylerin olması lazım. yani 90 günlük kristal nimeti ya da 1 imparatorun ganimet kesesi değil 10 ganimet kesesi gibi.
    behemont tamir asası, vudu tamir asası gibi şeyler eklemeleri lazım. mesela 30 vudu topu yada kıyamet topu. ayrı bir ödül sistemi olmalı. bir kaç değişik harita olabilir. hemen hemen hep aynı şeyler.biraz cazibeli hale gelmeli elimizde yengeç varken bu nedir şimdi ne farklı 1 ganimet kesesi ile süslemek olmuyor ya da biraz inci ile. milletin beklentisini zaten çok yükselttiniz.

3. yumi

yumi User

1000 gün 300 gün nasıl yaptınız? 2487 gündür oynuyorum ne vudu güvertem var nede %5 ve %7 top hasarım. gemim full 267 vudu topum var ve 64 yeteneğm.50 günlük te vudu rahibim kaldı. ne yapmam lazım bi fikir verin.şu an 2 libra 4 aquarus 13 taurus 27 başak 31 capri 5 sagi 12 yengeç var ne önerirsiniz?

CorneliaMaries bunu beğendi.