arkadaşlar yardımcı olun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kQray35 tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Somberlain

Somberlain User

Sayın adminim kısa süre dediniz komik oldu biraz. Betada verilen 15 milyon inci yetmiyor. 2 pırıltı toplamak mı yeticek ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kısa sürede kale fuller demedim ki, rampa fuller dedim :)

3. Somberlain

Somberlain User

Gemi özelleştirmeyi ve kaledeki top sayısını fullersen vuruşun 4500 falan olur oyukla. Normal toptan bahsediyorum

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Yetenekler ve kalelerdeki tüm vurus arttiran ogeler açık olunca gemide de iyi bir top hasari tasi varsa ve ozel haritadan gelen hasarlar tamsa 300 amiral topu 11 bin vuruyor

5. Somberlain

Somberlain User

O da değil ki kısa süre. Bak soleyim bota bıraksa sabah akşam bot pırıltı toplasa katlayıcıyla o rampanın gene işi var. 2 aya yakın sürer sabahlı akşamlı :D

6. kQray35

kQray35 User

gemi özelliştirmeyi fullemek için ne yapmalıyım

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Rampayi yapacak inciyi kasarken binlerce mojo kasmis olacaksiniz. Rampa ve yetenekler tamam olduğunda mojolardan çıkan onlarca başak haritasi vs isinizi görür :)

8. kQray35

kQray35 User

katlayıcıyı nasıl satın alabilirim bu arada cok sagolun gercekten yardımcı oldugunuz için allah razı olsun

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Onemli degil isimiz bu :) katlayiciyi normal ödeme bölümünden satin alabilirsiniz. anasayfada incinizi gosteren yazinin ustune tiklayin paketlere gidin :) kucuk bir hatirlatma, yetenekler legbadayken ve katlayici varken mojolar 5er 5er ya da 7 şer 7 şer çıkıyor mesela ;)

10. kQray35

kQray35 User

daha sonra legba işime yaramıcak ama değil mi tamamladıktan sora kaleyi

11. kQray35

kQray35 User

bide dediginiz rampa ne işe yarıyor fulleyince

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Legbayi eger katlayici alip pirilti toplayacaksaniz çıkan inci ve mojo sayisini daha da fazla arttirmaniz için söyledim. Pirilti toplamaktan sıkılıp bırakınca yetenekleri normale alirsiniz.

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Top surenizi kisaltiyor. Mesela 7.seviye rampa, elit kole ile 2.64 saniyede sıkıyorsunuz.

14. kQray35

kQray35 User

ooo çok iyiymiiş teşekkür ederim sağolun tekrar :) iyi geceler

15. ●ђр●

●ђр● Guest

6. Seviyeye kadar etkisi büyüktur, 2.7 saniyede sıkarsınız.

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Onemli degil iyi geceler :)

17. kQray35

kQray35 User

rahatsız edicem ama katlayıcı gozukmuyor tıkladıgımda inci satın alma ekranı geliyor seafight plus butonuna tıkladıgımda katlayıcı gozkuyor ama şimdi aktif degil yazıyor inci satın alma ekranına yonlendiriyor tıklayınca

18. ●ђр●

●ђр● Guest

Inci satin alma ekraninda paketlere gidin sağ oklara tiklayarak

19. ●ђр●

●ђр● Guest