arkadaş daveti

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by paradox07, Jan 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. paradox07

paradox07 User

biraz önceki konumu kapatmışsınız ama ben çözüm bulamadım.5-10-25 yazan resmin altındaki arkadaşlarını davet et butonuna tıklıyorum ama herhangi bir yanıt vermiyor.internet explorerde ve chrome da denedim ama ikisinde de link herhangi bir işlev görmüyor.bir açıklık getirirseniz ve konuyu çözüm bulduktan sonra kapatırsanız sevinirim.ben yanlış yolu izliyorsam düzeltirseniz sevinirim.

2. TC_AmiraL

TC_AmiraL User

Sayın Yönetim daha ne kadar sabrımızı sınıyorsunuz kaç gündür oyunda ki lag olayını tarama bahanesiyle oylalayacağınızı zannediyorsunuz lütfen oyuna gereken müdahaleyi sağlıklı bir şekilde yapınız aksi taktirde bu oyununun bekasını sizlerin ilgisizliği ve duyararsızlığı sayesinde bırakacağız yeter artık sayenizde oyun oynanamaz hale getirdiniz gerekli gerçek açıklamayı yapın bizlerde sizleri rahatsız etmeyelim şunu unutmayın lütfen bu oyun sizlerin değil biz playerlerin sizler sadece yönetim kadrolarısınız bu oyun bizler olmaz isek sizlerde olmazsınız gerekli üst kadrolarınıza bunları iletin lütfen kendi insiyatifinizle ve oylama taktiklerinle bizleri daha fazla bekletmeyin.
    saygılarımla..

Black-Lady[αк¢] likes this.
  3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

herhangi bir sorun olup olmadigini ileticegim fakat bize bu konuda gelen herhangi bir bilgi yoktur bu yuzden size bu sekilde bir cevap verdim.

Thread Status:
Not open for further replies.