arenada hilesiz gülle kasmak:)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 7 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. her etkinlikte olduğu gibi hile yapanlara inat oyunun hileyle değilde akılla nasıl oynana cağı konusunda bazı yazılarım oldu:DBatma batır ma olayı bittikten sonra geçen arena muhabbetinden tiyolar vereyim dedim nede olsa son arena olacak vesselam 1.250 gülle kastığım geçen haftadan önemli notlar.önce leri denedim vuduy du amiraldi futboll güllesiydi vs yok arkadaş dikkat ettim ve takip ederek oyunu olay şu .1. top alev 2.gülle buz yanığı yada fosfor 3.kaledeki dev yangınnekadar fulse yani seviye 7 ise okadar etkili4.menzil+ atışlarda menzil dışı çıkıp tekrar dönüp sağlı sollu güllenin yangın hasarı devam ederken sn hesabını hatırlayın tekrar topa atış yapmak buşekilde 3.1 bile maç aldım :D ve ve ve asıl konu bende 5 alev fırtınası var ?5 alev fırtınasıyla 1.250 gülle kastım şaka gibi değilmi :D:D:D:pama gerçek hem az gülle +hemçok gülle hile yok arenada hız önpilanda atışlarda gerisi size kalmış:cool: