ARENA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *KiLiSLi*ReiS*bl©g* tarafından 30 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arenaya giriyoruz ama karşıdaki rakip bir anda kayboluyor :D sorun mu var ?

2. boşa sıkıyoruz millet tortuga oluyor sanki

3. Güvenli limana geçilen haritalarda,arena olanlar bugta kalıyor ve haritadaymış gibi gözüküyor.Böyle çok oyuncu batırdım :D :D

4. Lobo adlı npc'ye... diye başlayan görevi yapamıyorum. Çok sıktım ama değer düşmüyor. Sorun mu var?

5. QASSİMODO

QASSİMODO User

bir lobo var bir de roho mu ne. sen diğerine sıkıyosundur ismini kontrol et vururken

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. Minguinho

Minguinho Guest

Bahsedilen bir sorun var sanırsam,gerekli bildirimi yapacağız bir açık veya hata görülürse düzeltilir şu an için bir bilgim yok açıkcası :) bu yüzden fikir paylaşabilmemiz için konuyu kapatmayacağım.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. İnat ettim, bir şey olacağından değil ama.. girdim bir kere.. tüm elit güllelerim bitmek üzere :)

8. bu görevlerde bi sıkıntımı var acaba sabahtan son görevi aldım kaç defa arenaya girdim bi türlü olmadı