arena sıralaması hata var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 6 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron lütfen ama lütfen bir cözüm. daha öncede anlatmıştım
    2016-10-04 12:00:00
    15 etkinlik sıralama puanı aldın.
    2016-10-05 12:00:00
    40 etkinlik sıralama puanı aldın.

bu gün saat 1 e kadar 55 puandaydım. 3. faz bitti
    2016-10-06 12:00:00
    10 etkinlik sıralama puanı aldın.

ama puan eklenmesi yerine birde 5 puanda silindi. 50 puanda 7.sıradayım suan toplu sıralamada 65 puanla 4. olmam gerekiyor. daha önce uzun uzun bir forum msj ımda bu konuyu analtmıştım neden benim başıma geliyor. ben gülle harcıyorum ,parayla gülle alıyorum. zamanımı harcıyorum ama bazı etkinliklerde böyle puanlar siliniyor. lütfen puanımı ekleyin lütfen

bigpatron birde bu etkinliğin aynısı 2-3 ay önce yapılmıştı. ve gene böyle yazmıştım benden haber bekle sana dönecem dedin ama kaldı. ödüllerimi alamadım o ne oldu?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Yazmış ya adminimiz ceza olarak silinmiştir diye :)

4. e bende yazmıştım öyle bir şey yapmadım diye. halada yapmadım. ve bigpatron sadece tahmin olarak söylemiş. merkeze ileteçeğini söylemiş bende bekliyorum. ayrıca 1 maçtan cıkan oyuncunun günlük sıralamasında silinir puan toplu sıralamdan silinmesi mantıklı değil adil de değil.
    Ayrıca etkinlik sss de böyle bir cezadan bahsedilmiyor

Son düzenlenen: 6 Ekim 2016