Arena Haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FíRê§pé³Ð[ÐîþLø]⋆53⋆ tarafından 11 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar

Arena haritasında bana göre şöyle bir hata var evet değişik bir eklenti gemilerle maç yapmak ki bana göre eğlencelide olmuş lakin haritada gemiler birbirini batırıyor bu pek mantıklı olmadı kımse kımseye sıkamamalı ve maç oynanabilmeli bana kalırsa tabi diğer türlü adam 2 kere batırıyor seni ve 1 gol atıp kazanıyor bilmiyorum destekler misiniz ama arenada gemiler birbirine sıkamamalı.supportlarımız belki bu önerimi merkeze iletirler diye düşündüm şimdiden teşekkürler :)

2. mamı_55

mamı_55 User

birbirine sıkma olsun ama gol de üst limit olsun aralarından birini seçip onu kasıyorlar. biri gemileri kesiyo 2 si gol atıyo sıralama yapıyo

3. selami

selami User

bence arena ödüllerine ek bi ihtimal tasarımda verilmeli çünkü anemoi çok az bi miktarda atıyor ve attıgında da genelde tasarım alamıyoruz