aquarius taurus fiyat farkı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. taurus 9lira aquarius 28 lira? benmi yanlış hatırlıyorum yoksa zammı geldi. fiyatları aşırı pahalı. bu yılın başında yaptığınız fiyat testinin en pahalı kademesişimdi kötü bir şeyler demek isterdim. engin abiye söz verdim:) siz banlamaktan yorulmassınız bende banlanmaktan. ama insanda tahammül bırakmıyorsunuz.oyunlarda cok hata olduğu yetmiyormuş gibi. birde oyundaki bir cok item aşırı pahalı.herşeyi avrupa standartlarına göre belirlenmesi mantıksız. orada çalışan 2-3bin euro alıyor. biz euro bazında 500.belirlenen bu fiyatlar hep euro üzerinden belirlenmiş. e kardeşim euro 2700 leri gördü. niye fiyatlar düşmüyor. sattıgınız ürün somut bir şey değilki. elle tutulmaz gözler görülmez. neden herşey bu kadar pahalı. ne oluyor bigpointtte çalışanların hepsine altın kaplama havuzmu yaptırıyorlar.bir şeyler almak istiyorum. alamıyorum. zaten almamaya da karar vermişti. bu son 6 ayda hiç bir şey almıyorum. zaten sitesemde alamam. maaşımı yatıramam. evde coluk cocuk aç bekler sonra. yazık bizede sizede ne diyelim.

#Karfagen# ve *avcı1*SLC bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

fiyatlari oyun yetkilileri ayarlamaktadir bizim bi yetkimiz yoktur.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.