Antik Kemikler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -BayJohn- tarafından 26 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -BayJohn-

-BayJohn- User

Doktor hayalet elden alınan 16.seviye görevinde istenen antik kemikler nerden bulunuyor ?

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Görevde sizden herhangi bir sistem gemisi veya canavar batırmanızı yada ele geçirmenizi istiyor mu?

Saygılarımla.

3. -BayJohn-

-BayJohn- User

Kargo toplamam isteniyor ama kargolardan çıkmıyor antik kemikler baya topladım. bug falan olabilir mi ?

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Seviyenize en yakın haritalarda bulunan kargoları toplayın.Bazen çok toplamanız gerekiyor.Ben kendim 20-25 kere topladıktan sonra düşmez ise oyundan tamamen çıkış alıp tekrardan giriş yapıp toplayınca düşüyor.Tabi bu benim totemim.:)

Saygılarımla.

5. -BayJohn-

-BayJohn- User

teşekkürler çok sağolun. Bende bunu deneyeceğim :)

6. yeni gelen 3 görev sisteminde bir arıza bulunuyor muhtemelen görevi sadece tek görev olarak alıp yapmaya çalışın olacaktır. Menetli gibi siz en iyisi birde reset olsun diye oynu kapatıp yeniden açın.