Anket yapalim bakalim ne olacak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve K~L~A~U~S tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bonus haritalara devrim lazim

1. Evet, Degisiklik yapilsin

97,1%
  2. Hayir, Ayni kalsin

2,9%
  1. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Arkadaslar asagidaki konuda dusuncelerimi paylastim bonus haritalara artik bir duzenleme gelmesi kanaatindeyim oylamaya aciyorum degisiklik yapilsin yada ayni kalsin diye secenek sunacagim yetkili arkadaslarinda sonuc degisim yapilsin yonunde olursa ilgili birimlere iletmesini rica ediyorum
    https://board-tr.seafight.com/threads/bonus-haritalara-devrim-lazim.63167/

2. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

3. arkadsalar bu tur konuları tsde tartısmak yerıne rkadslarına forum kullanmayı ogretın bır cok oyuncuunun forumdan haberı bıle yokbu konularda elbet onlarında soylucek bır cıft lafı vardır yonlendırersenız ıyı olur

4. AlınTeri

AlınTeri User

Genelde böyle mantıklı anketlere bile hayır diyen 3-5 kişi çıkar ama şaşırdım hala çıkmamış :D

5. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Arkadaslar ulasabildigimiz herkese duyuralim ve olumlu yanit almaya calisalim desteklerinizle yapilabilecek hatta yapilmasi gereken bir yenilik bence katilimi cogaltalim lutfen...

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

4 adet bu akşam elitle sagitarus haritası bitirdim hepside top desteği verdi süre sınırı getirin şu top desteğine, harita açmak ölüm top desteği ise resmen ZULÜM....

7. nick bıraktı diyor ama görüyorumki hala devam hahahaha:D

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  8. bence aynı kalsın benden başka hayır diyende yok:)

9. neden aynı kalsın top destegi ne işine yarıyor?saatlerce ugraş 40 dalga yengeç oyna sonra bi bak ekranda top destegi!gerçekten hakaret gibi:Dacilen degişmesi gerekiyor bence..

BIRAKTI bunu beğendi.
  10. haritalar tsasrım versin :)

BIRAKTI bunu beğendi.
  11. yumi

yumi User

öyle deme bende şu an %5 bile tok. hadi o kolayda %7 zor. atışlar baya farkediyor(%5+%7). fakir kaldım.

12. Haritaya girerken önümüze seçenek çıksın, girmiş olduğumuz haritanın ödüllerinin içinden iki tanesini işaretleyelim ve son dalga bitiminde şans eseri ikisinden birini versin. Sadece tek seçenek alınmak istenilenin verileceğini sanmıyorum ama böyle bir değişiklik fena olmaz. ;)

BIRAKTI ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. güzel fikir:)

BIRAKTI ve siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  14. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Guncel son gun

15. 9652 gün yüzde 7var 1861 gün viplik var tunuma bile yter bu yüzde 7 top hasarı

16. kral01

kral01 User

Bencede aynı kalsın oyunda azıcık zor olsun bana hep nimet dp çıkıyor banada hasar vermiyor pişman de ilim ;)

17. :) :)

18. kral01

kral01 User

haritada dalga sayısı fazla yengeç 40 dalaf ama önemli olan ilk dalgalar kolay getirisi nerdeyse yok yani 30 dalga olsun npc lerin canı yuksek tutulsun ben bunaliyorum yaparken 40 dalga giresim gelmiyor

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.