Anemoi gelmedi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 1 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

[​IMG] bir kaç kişi sıkıyorduk anemoiye seyir defterinde benim batırdığım yazıyor son darbeyi ben vurmuşum ama gelmedi?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle SSS yi okuyunuz bir bilgi yanlışınız var çünkü son darbeyi vuran tasarım almıyor. En fazla darbeyi vuran tasarım alma ŞANSINA sahip oluyor.

Kaldı ki orada anemoi yi batırdın yazması ile sizin son vuruş vurmanızın bir bağlantısı yok son vuruş vurmasanız da batırdın yazacak ve size ödülleri verecekti.

3. DanceCZ

DanceCZ User

Ödüllerde haklısınız ama Sadece son vuruşta anemoiyi batırdın diyor yanlışınız var.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Benim bildiğim npc leri batırmasak da yazıyordu. Kesersem dener yazarım bildiriminiz için teşekkürler, ama bildiğiniz gibi zaten çok önemli bir şey değil. Sonuçta anemoi yi batırdın demesi kesin bir ödül alacağı anlamına gelmez :)

5. DanceCZ

DanceCZ User

Sürekli kontrol ediyorum dizayn verir belki dye ama sanırım dizayn vermiyor

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Dizayn aldığınızda seyir defterinizde yazacaktır zaten :)

7. SONSONSON

SONSONSON User

Tasarımı Çok nadir weriyor şimdiye kadar 2 oyuncuda gördüm

8. DanceCZ

DanceCZ User

satin almislardir

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Zaten TR de 3 gemide vardı 2012 den kalma

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.