android

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by kftr, Jan 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kftr

kftr User

şuan telefondan giriyorum puffinden yuzde 45 de kaldi acaba oyun acilacak mi

2. Tatsuo

Tatsuo User

puffinde açılıyor ama çok mb gidiyor. 10 dkda 100 mb gider.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

%45 te takılı kalma sorunu sizin internetinizden ya da tarayıcınızdan kaynakladığı için malesef bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmamakta.

4. Telefonunuza sistem temizliği yapın.Birde çerezleri temizleyin.Çalışacaktır.

5. telefondan çok rahat oynanmıyor

6. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Yenilediğin zaman zalışıyor

7. Ben ara sıra giremiyom mobilden baya normal oynanıyor ama tabi artık Maşallah o telefonlar çıkarıyolar ki pc gibi

8. Bise sorcam ben önceden mobil netinden 10 15 gün arası hemen hemen 3-4 saat oynayabiliyordum. Ama şimdi 3 -4 saatte bütün paket bitiyor nerdeyse.

9. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

4.5 G yeniliğinden sonra veri akış hızında değişkenlik oldu, tam emin olamamak ile birlikte eğer 4.5 G ile bağlanıyor iseniz 3G seçeneğiyle bağlanmayı denerseniz daha düşük harcama ile oyun oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

10. teşekkür ettim

11. Bizim burda şifresiz 3 Wireless var mobil internetine yazık etme gel buraya taşın :D:D

12. Bordo

Bordo Guest

Rica ederim, iyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.