android seafight

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Trabzonlu-kaptan, Nov 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. yıl oldu 2016 7 den 70 e herkezin elinde akıllı telefon var seafight ekibinin android seafight yönünde bir çalışması varmı acaba

2. *~REİS~*

*~REİS~* User

oyunun geliştirme ekibi eskisi kadar kalabalık değil bildiğim kadarıyla 10-15 kişi çalışıyor yanlışta biliyor olabilirim, mobil uygulaması geliştiren bir çalışanları olduğunuda zannetmiyorum çünkü saten oyuncu sayısı azalmaya başladı hatta server birleşimi bile yaptılar yani mobil uygulama için masrafa gireceklerini hiç zannetmiyorum yapsalarda birşey değişmez doğrusu şuanki oynayanlar yükler sadece fazla oyuncu çekmez oyun şimdiki haliyle.

{ßalßaZaaR}~[TC¤] likes this.
  3. Ben hemen yuklerim aninda... bence hemen yapmalilar.

4. ya iyi güzel de bu oyun büyük ekran isteyen bir oyun . küçücük cep telfonun ekranından nasıl oynıcanız. ayrıca oyunu rahat oynayabilmek için klavye mause falan gerekli , zaten koca ekranda bile pır bulmak toplamak zor. 5 inç de olsa 5,5 inç de olsa o küçük ekranda pırı nasıl toplıcaksınız mesala. bu arada lafını etmişken ya Allah rızası için şu pırları parlatın biraz gözümüz bozulacak pır ararken bazen yanından geçmişim görememişim. eskiden parlaktı bu pırlar ne olduda silik yaptılar anlamış değilim. el insaf.

5. :D önceden sanki denizin rengi daha acıktı daha güzeldi simdi böyle ben telden oynyrm flaş playeri olan bi taarayıcı ile onda çok zor degil bazı eklentileri var işe yarıyor az ama uygulamaya calısacaklarına oyunda baska konuların geliştirilmesine yuklennilmeli grafikler daha da iyi olabilir bence

6. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Sen hangini kullaniyosun puffin ve dolphin var farklisivarsa bende deneyeyim

7. puff kullanıyorum iş görüyor tabi pır toplanmıyorda :D

8. oyun İ7 de donuyor :D kitkat lollipop ne yapsın :D