Bug / Oyun hatasi Anasayfa Yükleme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *MUSTAFA tarafından 12 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *MUSTAFA

*MUSTAFA User

Sayın Yetkili merhabalar.
    Oyuna girmek isteyip anasayfada yükleme sıkıntısı yaşıyorum. her türlü tarayıcıdan bunu denedim fakat yükleme sorunu devam ediyor. java flash player vs. hepsini güncelledim. internetimde herhangi bi sorun yok çünkü diğer web sitelerine giriş yapabiliyorum. vermiş olduğum linkte ekran görüntüsü yer almata olup anasayfa hep bu şekilde kalmaktadır. http://i.hizliresim.com/QvBALj.png

konuyla ilgili öneride bulunursanız sevinirim.

2. Tuana27

Tuana27 User

aynı sorun bende'de var sabah beri bu şekilde bi çözüm bilen varmı

3. 66hakan

66hakan User

Aynı sıkıntıyı bende yasiyorum cuma gününden beri oyuna baglanamiyorum pc den çözümü bilen vardir umarım :(

4. İyi günler,
    Oyunla ilgili bi sıkıntı değil ben bağlanabiliyorum oyuna oyunla ilgili bi sıkıntı olsaydı duyurusu yapılırdı. siz çerezleri vs. Silip tekrar bağlanmayı deneyin .

5. *MUSTAFA

*MUSTAFA User

Forum öğrencisi arkadaşım saol okumuş cevap vermişsin ama sadece yazmış olmak için yazmışsın...ben zaten bu hata herkeste var demedim belli ki bir hata var.. bizim pclerde de olabilir. Gördüğün gibi bu hata sadece bende de değil. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

6. Tuana27

Tuana27 User

Cerezleri temizledim sildim geçmişi felan sildim yine musta arkadaşımızın dediği gibi olmuyor sabah beri oyunun ana sayfasını açamıyorum

7. Mustafa arkadaşımız forumdaki etkinliğime bakarak cevabıma yorumunuz eleştiriniz çok yanlış olmuş benim burada forumdaki sıralamam değil oyundaki bilgim önemli sizleri böyle gördüğüm için bilgiye ihtiyacınız olduğunu gördüğüm için geldim sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum yine de biz de karşılaşıyoruz .karşılaştığımda yaptığım şeyleri size de söylemek istedim neyse bunlar önemli değil. Sorununuz için supporta yazmayı deneyin belki onların bilebileceği bir sorundur.
    İyi oyunlar.

8. Selam,

Bu sorun ülkemizin internet bağlantısından kaynaklanıyor, mevcut alçak saldırılar sonrası ağırlaşma yaşanabiliyor, karşıyız fakat kesinlikle ulaşamıyor ve ulaşmanız mecburi ise ( kaçmakta olan kampanya paketi almak veya kısa süreli etkinliği kaçırıyor olmak gibi ) kısa süreliğine VPN deneyebilirsiniz. Aynı zamanda internet hizmetini aldığınız firma da bu konuda etken, Turkcell, TTNET, Vodafone gibi farklı firmalarda farklı kesintiler oluyor.

İyi Oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.