anasayfa ve oyun ekranı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve K~L~A~U~S tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

ana sayfa bu hale geliyo düzeltmekicin en az 15 defa f5 atıyom oyun sayfasında harita atladımmı önceki harita takılı kalıyo yada mini harita kararıyo yada önceki haritada olan nesneler yeni atladıgım haritada donuk kalıyo f5 attıgım zaman sayfa bembeyaz kalıyo yine düzeltmek icin sayısız f5 atıyorum bu neden kaynaklanıyo olabilir bilgisayarımdan değil biliyorum cunku farklı internet kafelerde denedim yine aynısey evde deniyorum tarayıcı değistire değistire yine aynı cerezlerde temiz düzzeltmek için bi çözüm oyunla alakalı ise yine siz cözün

2. harita atlama sorunlarını bende yaşıyorum sorun iletildi diyorlar ama bakalım ne olur beklemekten başka çare yok.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

resimde anlattığınız sorun sistemle alakalı değildir. Net le alakalıdır fakat ben araştırılması için not aldım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.