AMS SİSTEMİ KALSINMI KALKSINMI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve I3lackStorM tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

AMS SİSTEMİ KALDIRILSINMI KALDIRILMASINMI...

1. KALDIRILSIN VE ESKİ OYUN ESKİ HALİNE GETİRİLSİN.

100,0%
  2. KALDIRILMASIN OYUN BÖYLE İYİ.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz üzere seafight ın son yaptığı güncellemede ams diye bir sistem sundu ve oyuna döktüğümüz emekler para boşa gitti kısacası sizce bu sistem kalksınmı yoksa kalsınmı ankette görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim NOT:SESİMİZİ YETKİLİ VE YÖNETİCİLERE DUYURALIM

2. Arkadaşlar bu oyuna öncelikle en gerekli olan şey oyunun kasması ve donması önce bu sorunu çözdükten sonra oyunculara yararlı olacak uygulamalar getirilsin mesela pırıltı içerikleri düzeltimi , yeni sınıflar,yeni seviye haritalar,vb desteklerinizi bekliyorum

3. adminler lütfen konuyu kapatmayın oyuncular burda görüşlerini dile getirecekler ve ankette kendilerine uyan şıkkı işaretleyecekler lütfen bunları dikkate alın

4. Oyunun eski halini özledim valla ya, harcanılan paralar boşa gitti, oyundan soğudum fazlasıyla artık giresim gelmiyor.

5. haklısın kardeşim girdim oyuna şimdi geminin darbesinin fullenmesini bekliyorumki gemiyi kasmaya başlayayım böyle bişey olurmu

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.