ams geri alın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gözneli tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gözneli

gözneli User

bu ams sistemini kim geliştirdiyse oyundan soğutmak için geliştirmiş bayağıda başarılı olmuş :( ya en kısa zamanda 2. ams de hızları bi ayarlayın yada ams nin değişikliklerini geri alın

2. haklısın katılıyorum

3. hiç bir haklı yanı yok bence gemi hızları böyle süper 5 bin darbeyle çok hızlı giden gemiler bile menzil çalışdırıp insanları alabiliyordu ki bu o insan için eğlenceli batan insan için aşırı derecede sinir oluyor ki hızları oldukca fazla düşende bot kullananlar bu hızı geri isteyenlerde bot kullanan insanlar şuanda oldukca iyi gemi hızı değil gücü konuşuyor artık oyunda

4. kardeşim yeteneklerde gemi hızı 5/5 benim dümen bodoslama 6/6 bu uygulama gelmeden önce 2-3 kişiyle tek başıma çarpışabiliyodum şimdi ise gemimin darbe puanı ful olmadan haritada dolaşmıyorum bunun neyi güzel sence geminin darbe puanına göre hızlı gidip gitmemesi

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.