amiralin etkisi nedir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Atlantik* tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Atlantik*

Atlantik* User

merhab arkadaşlar benim kafamda bir kaç soru var . 900 binlerde bişey incim var.

1. bende şu an 100 tane 25lik top var gerisi 27.5 lik. amiral topu almayı düşünüyorum çünkü elit seviyem falan düşük. Şuan ortalam 4bin küsür vuruyorum. 100 tane amiral alsam bu miktar kaç olur.

2. 100 amiral, 105 adet 27.5'lik topları karıştırsam yada 205 tane amiral topu olsa bu iki seçenek arasında fark varmı? Yani demek istediğim yarı amiral yarı 27.5likle; full amiral arasında ne farklar vardır vuruş farkı olur mu

Bu arada rampam 6/6 .

Şimdiden teşekkürler.

2. 25 liklerden HEMEN kurtul hiç düşünme yerine amiral topu al. Hem menzilin hemde vuruşun artar gözle görülür bir artış olur amiral topu elit gülle için +5 oyuk gülle için +2 hasar verir. Ayrıca her attığın güllede top başına 1 tecrübe puanı ve 1 elit puan verir yani 100 amiral topun varsa her atışında 100 ep ve 100 tp alırsın
    2. Yani dediğim gibi eğer ful amiral yaparsan dehşet ep tp kasarsın ve vuruşun da azıcık daha artar ama o kadar 27,5 lik top boşa gider. Eğer 27,5 lik topların 1. Veya 2. Seviye ise bence ilk etapta 25 likler yerine amiral al ve karışık olsun böylece full amirale göre daha çok kritik te vurursun

3. Atlantik*

Atlantik* User

yani şimdilikk 100 tanesi yeter diyosun

4. Zaten 900 binlerde incin varmış. evet şimdilik 100 tane yeter ayrıca zaten 100 taneyi alınca değişikliği kendin de görürsün. Birde eğer 27,5 liklerin de biraz gelişmişse gayet güzel olur ama eğer gelişmiş değilse boş ver kristali yeteneğe yatır.

Son düzenlenen: 18 Ağustos 2014
  5. hazır arkadaş konuyu açmışken bir şey sorucam.

Elit cephaneler ile rakiplerinize verilen hasarlarda top başına 5 puan kazandırır.

Oyuk cephane ile rakiplerinize verilen hasarlarda top başına 2 puan kazandırır.

genel sss kısmında böyle bir yazı gördümde pek anlayamadım.
    Yani oyuk sıktığımızda onun hasarı 22mi oluyo yoksa 2 ep/tp mi veriyo.
    Aynı şekilde elit sıktığımızda mesela patlayanın hasarı 80 mi oluyo yoksa top başına 5 ep/tp mi veriyo.

Eğer hasarı arttırıyosa bunun hesaplaması nasıl olacak. Mesela oyuk sıktınız bir kere 100 tane amiral topu 22 hasar geri kalan diğer toplar 20 hasarmı verir oyukla.??

6. 100 tane 55lik top mesela ıskasız oyukla 200 sıkar amiral topu 220 sıkar. demek istedikleri o.

7. 1mil ep kasacağına 2 mil ep kasarsın kısaca :D

8. yani amiral topunun farkı oyuğun hasarını arttırıyo yanlış anlamamışım demi :D

9. Arkadaşın dediği gibi oyuk hasarını 2 puan arttırıyor elit güllede ise 5 puan . Yani vuruşun biraz artıyor 55 liğe göre

10. biraz da degil aslinda full amiral full 55den yuzde 10 fzla sikiyor elit ile.

11. doğru ama biraz ibaresi kişiden kişiye değişir :D

12. Kardeşim tüm toplarını amiral yap 100 daha al kendine 4500-5000 vurursun ben 5.seviye 30luklarla suan 9400-9600 vuruyorum amiralleri takınca 10binden aşağı vurmuyorum amiraller elp tp ve oyukla vurus açısından iyidir.:cool:

13. sence 55likle amiral arasında ne kadar fark var
    edi-- 4500-5000 arası derken yetenekler barutluk tasarım hasarını falan katmadın demi ona göre bi hesaplama yapıcamda ::))