amiral ve 30luk (rakip paraları)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tatsuo tarafından 7 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tatsuo

Tatsuo User

5 rakip parasına bazen 50 30luk bazen 50 amiral veriyo mesela şuan 30luk veriyo bu ne zaman amiral olcak

2. ●ђр●

●ђр● Guest

En altta ligde amiral aliyorsunuz 50 adet. Bir üst ligde 30luk aliyorsunuz ama 50 değil 25 tane.

3. Bir üst lige atlarsan paraların ve puanın sıfırlanır dikkat et.

4. Tatsuo

Tatsuo User

17 para var alt lige nasıl düşerim ben şimdi gelişmekte olan bi gemi 30luk bi işime yaramaz

5. maestro

maestro User

eğer lig değişirsen paraların boşa gider. ilk olarak onları harca ardından güvenli limandan ligini değiştirebilirsin.

6. Tatsuo

Tatsuo User

şimdi amiral almak için alt lige geçsem 17 rakip parası boşamı gidicek böyle bi saçmalıktamı var

7. Tatsuo

Tatsuo User

lig değiştirirsem mi yoksa üst lige geçersemmi sıfırlanır. ben alt lige geçicem

8. mamı_55

mamı_55 User

her türlü gider kardeş.

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Saçmalık değil öbür türlü alt liglere inip kolayca para kasarsiniz ve üst lige çıkıp harcarsiniz. Gayet mantıklı bir uygulama ne kadar zor kasarsaniz o kadar değerli diye düşünün.

10. Tatsuo

Tatsuo User

ben uzun zamandır girmiyodum amiral alırım diye girdimde ligi kendi kendine atlamış heralde ben anlayamadım. neyse teşekkürler alt f4 =)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Lig atlamaz kendi kendine, siz limana gidip kendiniz atliyorsunuz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.