Amiral Topu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve H5ACKER tarafından 27 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. H5ACKER

H5ACKER User

[​IMG][/url]m.com/5vusw1p][​IMG][/url][/IMG]
    Merhaba, yaklaşık 2 haftadan beri amiral topu üretemiyorum çünkü fotoğrafta görüldüğü üzere amiral topu gözükmüyor. Vudu topu için birçok malzememin olmasına rağmen amiral topu üretemediğimden dolayı güçlenemiyorum. Çok acil yardım ederseniz sevinirim çünkü oyunda geri kalmaya başladım.
    Teşekkürler.

bibakipcikicam bunu beğendi.
  2. flutterdev

flutterdev User

unity'den giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız unity'den girmeyi denediniz mi? Malum seafight programcı ekibi DevTest işini biz oyunculara bırakıyor, biz de oradan buradan bir yolunu bulup işimizi görüyoruz.

3. H5ACKER

H5ACKER User

Dediğiniz gibi hem unity'den hem tarayacıdan (telefon, tablet pc) baktım ve hepsinde de aynı problem var. Sorduğum kişilerde herhangi bir sorun yokken bende olması tuhaf. Bir çözüm bulunmalı yoksa vudu topu yapamayacağım.