Amiral Topu

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Deniz*Tech*AsTM tarafından 29 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. amiral topu ile havai fişek veya oyuk gülle kullanımında ep kasma konusunda herhangi bir farlılık var mı? yani iki cephaneninde amiral topu ile ateşlenmesi durumunda hangisi daha cok ep verir? ya da aynı mıdır ?

2. EFE

EFE User

Havai elit puan verir oyuk gülle vermez.Aşağıdaki gülleler 2 katı elit puan verir havai ye göre

Balkabağı Cephanesi200
    Futbol Cephanesi200
    Geliştirilmiş Şarapnel Cephanesi200
    Geliştirilmiş Patlayan Cephane200
    Konfeti Cephanesi200
    Buzlu Cephane200
    Ahtapot Zehri200

Amiral topunun elit puana faydası yoktur tp verir.Fakat vuruşu az olduğu için daha fazla gülle atarsın o yüzden daha fazla ep puan kasarsın.

3. the-king49

the-king49 User

https://prnt.sc/1291uib Emin misin kınık ? Nasıl vermez amiral EP yanlış bilgi verme bence

Mantıklı düşün bakalım o zaman koyalım 25 kg'lık topları daha az vuralım daha fazla EP kasalım mantığa bak şahane...

4. EFE

EFE User

Baktım şimdi ben yanlış biliyormuşum ben top başına 1 tp veriyor diye biliyordum.Top başına 1 ep de veriyormuş.Pardon arkadaşlar.

5. mudefen

mudefen User

tamamen yanlış biliyorsun dostum. amiral topu oyuk gülle ile cephane başı 1+bonus EP verir. eğer elit cephane kullanırsanız 1+1=2 + sahip olduğunuz bonus hadar EP arttırır. lakin %200 cephanelerde 1+2 den 3 mü verir yoksa 4 mü verir onu test etmek gerek.