Destek amiral topu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 3 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

55 lik kristalsiz düz amiral topları vardı karaborsada artık onun yerine 60 lık 1. seviye amiraller var.misal kardeşimin hesabında hala varken bende yok.ben full vuduluyum kristalli 1. seviye amiraller işimm yok.ama düz amiraller yanlış hatırlamıyorsam oyukla fazla vurduğu gibi bide oyuk vuruşunda elp veiryodu.bende bu toplardan eksiklik var tamamlamak istiyordum ama göremiyorum.npc vuruşlarında kullanmak adına bu toplardan alma ihtiyacım var.bende gözükmemesinin bi sebebi vardır bu ne bide almak için yapabileceğim bişey varmı?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Düz amiral kristalli amiral diye bir şey yok ki pek anlayamadım ne demek istediğinizi. Normal amiral topu var işte fakat sürekli pazarda bulunmazlar.

3. BIRAKTI

BIRAKTI User

amiral topu diyorsun onda kristalleme olayı yok alıp kullanıyorsun tp ye yazıyor attıgın gülle miktarı

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

Üstad hani düz amiral topu vardı.millet elit puan kasıp tasarım açıyordu.sonra onlara kristallenmemi ne grldi kilosu değişti.hatta 1 den 5 kadar seviyelendirilmişleri var.bana lazı olan şu eski amiral topu.yani hehangibir gülleyle elit puan almanı elit gülleylede 2 kat almanı sağlayan top.ben o topu 5 rakip paraya alıyodum.şimdi onun yerine kristallenmiş olanının 1.seviyesi var.ben oyukla sıksakta elit puan vereninden fullemek istiyorum.diğeri lazım değil çünkü vudu topum var zaten.

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

Hatta demircide görebilirsiniz 1 amiral var onu 1 zincir belli miktar kristalle değiştiriyorsunuz.ben değişmemiş şeklinden arıyorum.karaborsada vardı 5 paraya 50 tane.şimdi bende 5 rakip paraya onun gelişmiş olanının 1. Seviyesi var anlatabildimmi.bana diğerinden lazım karaborsada

6. mamı_55

mamı_55 User

Kristallenme değil senin dediğin 60 kiloluk top namı diğer 30luk top. Etkinliklerde amiral çok nadir çıkıyor artık. Genellikle 27,5 ve 30luk toplar karaborsaya konuluyor.

5 Rakip parasına alınan için en alt lige düşmeniz gerekmekte. Ligler arttıkça alınan toplar da güçleniyor haliyle. Bu sebepten eğer ki amiral top almak istiyorsanız güvenli limandan alt lige düşmeniz lazım. Düşmek istemezseniz pazarda veya etkinliklerde karaborsaya konulmasını beklemelisiniz.

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

anladım.bende vudu var ya bendeki vuduya çıkmaz herhalde hiçbir lig:D
    Ozaman kutu falan bişekilde halledeceğiz:)

8. mamı_55

mamı_55 User

Lig düşmenin geminin gücüyle alakası yok. İsterseniz düşürebilirsiniz. Liglerde sırayla
    Amiral Topu
    30luk Top
    Vudu Topu
    Vudu Topu + Alev Fırtınası topu
    alınabiliyor :) Sandık anahtarınız bolsa şimdiden kolay gelsin kolay kolay çıkmıyor :D

9. QASSİMODO

QASSİMODO User

baraküda ligindeyim amiral topu da 30 kiloluk top da vudu topu da var ittifak salonunda

10. mamı_55

mamı_55 User

Hmm bilmiyordum onu 2.ligde amiral göremeyince genelinde öyle algılamıştım. Yanlış bilgilendirme için kusura bakma @BüRKüT* :) Bilgilendirme için de teşekkür ederim @QASSİMODO :)

11. yumi

yumi User

amiral topunun ittifak salonunda lige göre bulunup bulunmamamsı daha önce de sorulmuştu. ve sadece dediğiniz ligde deniz atı liginde bulunmuyor.. ancak şunu deneyebilirsiniz yada adminler cevap versin. lig sıfırlandığında 0 elit puanınız varken ittifak salonun?da görülmekte puan aldığınızda normal liginize dönüyorsunuz ve göremiyorsunuz. acaba o zaman alınsa yani sıfır elit puan varken alınsa ne olur ? adminlerimiz yanıtlasa daha doğru olur.

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Onu denemiştim bir iki ay önce, en alt ligin keselerini almıştım bir hesap ile. Gelmemezlik olmadı hesaba geçti yani alınanlar. Eger herhangi bir seyi alabiliyorsanız tahmin ediyorum ki sorun çıkmıyor ama ben size demiyorum ki ep ler sıfırlandıktan sonra gidin alışveriş yapın. Yarın öbür gün farklı bir durum oluşur yardım alamazsınız belki.

13. mamı_55

mamı_55 User

Bence bu hatadır. İletilmesi gerekir.

14. yumi

yumi User

bence hata deniz atı liginde amiral topunun görülmemesi. baracuda ve mantada var deniz atı liginde yok. tabii ki mami arkadaşın dediğide hata olmalı.