Amiral topu vs 30 luk top

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FurkanFight tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar ben 2.5 sene önce bırakmıştım yeniden başladım bir başlık daha açmıştım izlemem gereken yol ile ilgili.

şimdi benim 211 tane top kapasitem var bu top yerlerini 197 1. seviye kristallendirilmiş 27.5 luk top 14 adet ise amiral top ile doldurdum.Eskiden olsa sınıf önemliydi ama artık taşlar çıkmış ve sınıfın önemi pek kalmamış sizce hangi toplarla gemimi fullemeliyim şu anki vuruşum 4650-4900 arasında(oyuk barutsuz) hangisinden fullersem vuruşum ne ölçüde değişir yardımcı olabilir misiniz??

Bu topların avantajları neler bahsedebilir misiniz??

2. yeni başladığın için gemini ful amiral yapmaya çalış. Daha sonra belki 30luğa çevirirsin ama çevirmeni tavsiye etmem

3. 5.seviye 30luk elitle daha iyi vurur amiral oyukla daha iyi vurur yani senin ilk etapta amiralle fullemen lazım ki kasılman hızlansın

4. Kardes amiral toplari altinlik cephane ile fazla vururlar diger toplara gore, her salvoda elit puan ve tecrube puani verir ornegin 200 topun var her salvoda 200 tp ve ep alirsin gelelim 30 luk toplara 30 luk toplar elit gullelerle hasari amiral toplarina istinaden yuksektir ve kritik isabet verme olasiligi amiral toplarina gore fazladir tabi elit puan kaZanimida saglar ve kristallenebilir 5. Seviyeye kadar her seviyede kritik isabet ve elitpuan kazanimi ve elit gullelerle hasar verme si yukselir amiral toplari top basina 6 kristal ve bir miktar elit zincirle 30 luk topa donusturulebilir toplar hakkindaki bilgim bu kadar sana bi taktik vereyim hosuna giderse yaparsin bana kalirsa once amiral toplarini fulle oyukla ozel yaparken faydasi cok olur gemin kaleleri ve yetenekleri Yeterli seviyeye gelince ise etkinliklerde ruh takasi oluyor ve karaborsadan 30 top alma imkanin olur ama sen istersen direkt amiral toplarini kristalleyip 30 luk topa cevirebilirsin Bana kalirsa etkinliklerde ruh kasip karaborsadan yavasca 30 luklarini fullersin ve kristallersin 5. Seviyeye savaslarda 30 luk top larini kullanirsin kasilirkende ozel yaparkende amiralleri umarim yardimci olabilmisimdir ÏYÏ OYUNLAR

5. Teşekkür ederim gerçekten bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yazı yazmışsın eline sağlık iyi oyunlar :)

6. rica ederim merak ettiğin başka bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım

7. Hesaplama gücünüzü zorlayabilirim ama bir sorum daha var şu an toplarım güncel olarak 70 amiral 141 27.5 luk yeteneklerden npc hasarı ve barut hasarı arttıran yetenek açık sekstant 2. seviye barutluk 1. seviyede barut açık patlayanla 22 bin vuruyorum 30 lukları fullesem barutluğu ve sekstantı 3. seviye yapsam pazar indirimi+%10 ada indirimi kaç vururum kar eder miyim ??

8. Arkadaşım Kasılmak için amiralleri kulan her zaman iyidir ve fazla vurursun oyukla savaşmak için de 30 luk topları kulan vudu topun yoksa en iyi savaşmak için top 30luktur .