AMİRAL TOPU NASI KASCAM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~βlαcκρεαƦxl~ tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaslar merhaba 7 senedir oynuyorum su oyunu daha oyukla barutsuz 5 k vuran gemi yapamadim :):( Ama tekrar döndüm allaha sükür kış etkinliginde tasarimimizi aldik burdan basladim tasarim tamam beyler simdi asıl mesele toplar önce toplarimi siralayim size
    (158) 5.seviye 25 kiloluk top
    (2 )amiral topu
    (2) 27.5 luk top
    (5 )1.seviye 27.5 luk top
    (7) 2.seviye 27.5 luk top
    (2 )3.seviye 27.5 luk top
    (11) 30 kiloluk top
    (12) 1.seviye 30 kiloluk top
    (1) 2 .seviye 30 kiloluk top
    (5) Alev Fırtınası topu
    *(Parantez içindeki rakamlar toplarin adetleridir yani miktarları)
    1. Yol Simdi ben 18 tllik paketten 3 tane cekmeyi dusunuyorum amiral topu paketinden ama bana pahaliya patlar
    2.yol ise indirim paketi , ada indirimi ve bide vip indirimi ile amiral topunun adetini 4500 inciye indirebiliyorum gemim 400 500k inci kasıp alıyımmı *not filonun 14 tane adası var
    Gemim oyuk ile barutsuz 4100-4400 arası vuruyor
    Oyuk ile barutlu 5100-5500 arasi vuruyor elit ile 20 k yı geciyor barutlu %87 de gemin isabet oranı var.
    Sizce ben bu amiral topunu nasıl kasayım ne yapayim 7 senedir oynuyorum su oyunu daha adam akilli gemi yapamadim yardim edin beyler :):rolleyes:
    He bide bu amiral topu her pazar cikarmi

Herkeze iyi oyunlar iyi geceler yarın cevaplarinizi bekliyom arkadaslar

2. Amiral topunu rakiplerin parasıylada alabiliyorsun 5 rakip parasına 50 amiral topu alıyorsun acelen yoksa bi yandan inci kas bi yandan her ay rakiplerin paralarını al acelen varsa yapıs 18 tl lik pakete :D

3. Biriktirip toplu sekildemi aliyim yoksa tek tek mi toplu daha mantikli

4. camcık54

camcık54 User

Hiç lig düşmeden yada lig atlamadan denizanası liginde kalırsan aylık sıralamana göre tüm serverler baz alındığında iyi bir derece yapmışsan rakiplerin parasından iyi gelir ve 50 amiral topunu alman daha kolay olur bana kalırsa 18 tllik paketi 2 kere çeksen yeter.