Amiral Topu Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kurdo25 tarafından 13 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kurdo25

Kurdo25 User

180 amiral topu etkisi nedir bilen varmi

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. baba34_foo

baba34_foo User

180 amiral topu %100 top hasarı ve %100 isabet olasılığında;

oyuk gülle ile : 3.960
    75 hasarlı elit gülle ile ( havai - patlayan - kabak - kar vb. ) : 14.440 hasar vurur.

net hesapları bu şekilde ama verdiğiniz bilgi çok yetersiz bu bilgi pek işinize yaramaz. Hangi top çıkarıldı da yerine amiral kondu, kale yetenek taş durumları nasıl vs. bir dünya değişken var eğer 25lik çıkarıp amiral koyduysanız;

oyukta 360, 75 hasarlı elitte 900 hasar artışınız olur.

4. Kurdo25

Kurdo25 User

Peki amiralmi daha iyi yoksa 1 seviye 30 kiloluk topmu taş hasari %17 galiba yanis hatirlamiyorsam

5. baba34_foo

baba34_foo User

oyukla kasılırken amiral, elit cephane kullanırken 5. seviye 30'luk.

biz 30lukları amiralleri dönüştürerek yapmıştık şuan sistem nasıl bilmiyorum ama amirallerini harcama. Oyunun en ileri seviyesinde bile amiral topu aktif olacak ama seviyesiz vudu bile koysan 30luğun 5. seviyesinden iyi 30luklar çok çabuk çöp olacak haberin olsun

6. Kurdo25

Kurdo25 User

Cok guzel diyonda baskan vudu bulunmuyor ki

7. baba34_foo

baba34_foo User

Aşağı yukarı her etkinlikte 5-10 tane vudu topu alınabiliyor ve her ay etkinlik oluyor. Premium karaborsa açan paketler çıktığında en ufak paketi alarak karaborsayı açabilirsin o karaborsalarda 20-50 vudu topu oluyor inciyle satın alabileceğin. Bir günde fullemek istersen masrafı var tabi ki ve masraf yapacaksan önerim balyoz topu olur ama ufak ufak fullerim dersen seviyesiz vudu toplarını ortalama 1 sene içerisinde fullersin. Hangi sunucuda oynadığını bilmiyorum ama şuanda en geç açılan Global Avrupa 6 sunucusunda bile gelişmiş gemi sayısı fazla toplarının full amiral yada full 5. seviye 30luk olması hatta full seviyesiz vudu olması bile çoğu savaşta etkilemeyecek maalesef. Sana tavsiyem seri şekilde inciyle işini bitir ve etkinliklerde alev - vudu kasmaya çalış premium karaborsadan vudu topu al, alev toplarınla da balyoz topu takas et sandıklardan çıkan kral keselerini şuan açma tahminen 2-3 aya kese içerikleri artacak muhtemelen 2 seviye artış olur şuana göre hesaplarsan her seviye için 1 kese 4 kese verimine çıkıyor 2 seviyede 20 kral kesesi biriktirsen 80 kese biriktirmiş gibi açarsın taşlarında bayağı bir gelişme olur. Keseler satışa çıktığında toz paketleri de çıkıyor bazen fiyatını hatırlamıyorum onları es geçme durumun varsa satın al ilerleyen seviyelerde çok işine yarayacak

[hayaletajan] bunu beğendi.
  8. İzlediğim bir video da ful bir geminin 228 top yuvasi vardi hepsi doluydu ama sadece 177 vudu topu gorebildim geri kalan toplar hasar bolumunde olduğu icin goremedim ama adam barutla 200 k dan fazla vuruyordu bunlari balyozla kiyaslarsak o zaman balyozun 600 k falan vurmasi lazim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.