Amiral topları ve 30 kiloluk top

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 16 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

Elimde 50 adet amiral topu var.Bunu 30 kiloluk toplara çevirsem demircide daha mı iyi olur,hangisi daha etkili? Bir de 30 kiloluk topa çevirince %10 kritik isabet artacağı yazıyor.Ben denemek için 1 tane çevirdim.Kritik isabet yerinde "+20.04" yazıyordu "+20.14" oldu bu %0.10 demek değil mi ben mi yanlış biliyorum? Ya da +20 başka bir şey mi? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Yuzde 0,10 arttiriyor çünkü 1 tanecik top diger toplarla ortalamasi alınınca o kadar etki etmiş.

Amiral toplari oyukla daha fazla vurur ve her atista ep tp verir. Katiyen 30luk yapmanizi onermem.

3. -gokturkk

-gokturkk User

Gemin full değilse bırak amiral topu kalsın ama yok ben savaşıcam diyosan 30luk tercihimdir ben 5 levelim amiral kullanıyorum oyukla daha fazla vurduğu için

4. yumi

yumi User

tek top koyarsan kritik isabetinin% 10 arttığını görebilirsin.

5. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Top sistemi olan olasılığın maksimum toplara oranıdır.Mesela,eğer 100 amiral topunuz var ve siz de 100 30'luk eklerseniz kritik isabet ihtimaliniz %5 olacaktır,amiral toplarının sayısı arttırkça bu ihtimal düşer,30'luk toplarının sayısı arttıkça bu ihtimal artar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.