Amiral Topları hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ozi tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ozi

Ozi User

İyi geceler herkese,

Yeni açtığım gemimde incilerimi biriktirdim küçük bir miktar amiral topu alacağım fakat daha pazara çıktığını görmedim,2x vaktinde de etkinlik öğelerinde bulunmadı.

Amiral topu ne zaman çıkar,3x ile alakası var mıdır 3x saatlerinide söylerseniz sevinirim

İyi günler

2. amiral topları her ayın sonunda çıkar

3. Ozi

Ozi User

Kesi bi bilgi verebilir misin dostum ayın son pazar günü diye duydum da bende

4. -onur824-

-onur824- User

amiral topları ayda bir kere çıkar ve çıktığı zaman 3x zamanlarında çıkar.

5. işte x3 le beraber ayın son pazar gün çıkıp pazartesiye kadar kalıyo diye biliyorum.

6. her ay başı ya da ay sonuna denk gelen 4 hafta bir yani pazar akşamı 7den pazartesi akşamı 7 ye kadar etkinlik öğeleri

7. yalnız ben mayıs ayından beri çıktığını görmedim çıktı da ben mi kaçırdım ?

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Çıktı siz kaçırmışsınız.

9. peki ne zaman çıkar kesin bir bilgi verilebilir mi ?
    bir de her ayın belirli bir günü çıksa yani her ayın 30 unda veya başka bir gününde çıksa ? hem kolay kolay kimse kaçırmaz

10. yumi

yumi User

bu pazar çıkması gerekir. takip et. geçen pazar çıkmadı.büyük olasılıkla çıkacak.

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kesin ne zaman çıkar bunu biz bilemeyiz ancak arkadaşları belirttiği gibi x3 zamanı çıkıyor ve x3 te pazar günleri olmaktadır. Oyuna sürekli giriş yapmıyorsanız kaçırmamak için her pazar giriş yapıp kontrol etmelisiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.